jakou calibru koupit ?

Moderátoři: Berry, m.artty

kubi
Kontaktovat uživatele:

Re: jakou calibru koupit ?

Příspěvek od kubi »

A nějaký fotky? Jinak já měl dneska sen když jsme u těch 2.5 že jsem si koupil modrou Omegu B 2,5 V6 a ten motor jsem vymontoval odnesl si ho do pokoje, položil na postel a celý den ho pucoval :lol: divný sny
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

kubi píše:A nějaký fotky? Jinak já měl dneska sen když jsme u těch 2.5 že jsem si koupil modrou Omegu B 2,5 V6 a ten motor jsem vymontoval odnesl si ho do pokoje, položil na postel a celý den ho pucoval :lol: divný sny
fotky nemam ale vypadala pěkně, i kastle docela zachovalá, trochu chycený zadní lemy a celá taková zašlá, ale ještě by se z ní udělalo auto !!! měla tušim 17"DOTZ přední+zadní podspoiler atd. asi bejvalej mazel :hlazeni
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný

Mikele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikele »

Johny18 píše:
kubi píše:A nějaký fotky? Jinak já měl dneska sen když jsme u těch 2.5 že jsem si koupil modrou Omegu B 2,5 V6 a ten motor jsem vymontoval odnesl si ho do pokoje, položil na postel a celý den ho pucoval :lol: divný sny
fotky nemam ale vypadala pěkně, i kastle docela zachovalá, trochu chycený zadní lemy a celá taková zašlá, ale ještě by se z ní udělalo auto !!! měla tušim 17"DOTZ přední+zadní podspoiler atd. asi bejvalej mazel :hlazeni
neni to nahodou ona? http://www.tipcar.cz/opel/opel-calibra- ... 71260.html" onclick="window.open(this.href);return false; Jestli ano tak bych byl opravdu dukladny pri prohlizeni neb mam dojem ze je na prodej uz 3-4 roky a mam taky dojem ze donedavna meli jine fotky na internetu a ted jsem koukal ze udelali fotky nove aby vypadala jinak ale podle rz bych rekl ze je to ona a taky mam dojem ze uz se o ni nekde mluvilo myslim ze na strem calibra foru
Opel Calibra 2.5 V6
&
Opel Calibra 2.5 V6 Automat
www.calibra.cz

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

Mikele píše:
Johny18 píše:
neni to nahodou ona? http://www.tipcar.cz/opel/opel-calibra- ... 71260.html" onclick="window.open(this.href);return false; Jestli ano tak bych byl opravdu dukladny pri prohlizeni neb mam dojem ze je na prodej uz 3-4 roky a mam taky dojem ze donedavna meli jine fotky na internetu a ted jsem koukal ze udelali fotky nove aby vypadala jinak ale podle rz bych rekl ze je to ona a taky mam dojem ze uz se o ni nekde mluvilo myslim ze na strem calibra foru
to je ona, náhodou nevíš co se tam řešili ? mam strach aby to nebyla nějaká past
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný

Firkraag

Příspěvek od Firkraag »

Tu sem zrovna resil i ja.. Byl jsem se na ni podivat.. Je to tak 2 roky zpet.. A uz tenkrat vypadala strasne.. Na detaily si nepamatuju ale utek jsem od ni hodne rychle.. :wink:
Opel Calibra

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

Firkraag píše:Tu sem zrovna resil i ja.. Byl jsem se na ni podivat.. Je to tak 2 roky zpet.. A uz tenkrat vypadala strasne.. Na detaily si nepamatuju ale utek jsem od ni hodne rychle.. :wink:
no jestli tam stojí takhle dlouho tak už bude stejně asi spousta věcí KO, koukal jsem že př.kotouče jsou na rozpadnutí, nějakej borec nechal zataženou ručku takže pakny KO, bude to chtít udělat rozvody výměny oleje, nový gumy, baterku, no vrazit do ní neuvěřitelný peníze takže ještě že jsem jí nekoupil... alespoň mam klid

Mikele
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikele »

Johny18 píše:
Firkraag píše:Tu sem zrovna resil i ja.. Byl jsem se na ni podivat.. Je to tak 2 roky zpet.. A uz tenkrat vypadala strasne.. Na detaily si nepamatuju ale utek jsem od ni hodne rychle.. :wink:
no jestli tam stojí takhle dlouho tak už bude stejně asi spousta věcí KO, koukal jsem že př.kotouče jsou na rozpadnutí, nějakej borec nechal zataženou ručku takže pakny KO, bude to chtít udělat rozvody výměny oleje, nový gumy, baterku, no vrazit do ní neuvěřitelný peníze takže ještě že jsem jí nekoupil... alespoň mam klid
Tak koukam ze sjem se nespletl, myslim ze se resilo ze je KO a Firkraag to jen potvrdil. Takze radsi nebrat pokud teda nejsi ochoten do ni nasypat nemale penize
Opel Calibra 2.5 V6
&
Opel Calibra 2.5 V6 Automat
www.calibra.cz

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Takhle umiraji krasny auta :( jak se rika, kdyz auto nejezdi tak chatara a stejny je to s barekem, kdyz v nem clovek nebydli schatra.
Radsi pritlac na kapsu a snaz se koupit v lepsim stavu, vyhens se problemum. Je tezky ty ceny prehlizet, ale vyplati se to.
uz neni - Opel Omega B 2,5V6
PT Cruiser 2,2CRD limited
pracant Felator 1,3 LPG
Renault Laguna Grandtour 1,6 LPG

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

To je škody :( to si ta Calča nezasloužila :-( fakt ty lidi mlátit :kladivo:

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

kubi píše:To je škody :( to si ta Calča nezasloužila :-( fakt ty lidi mlátit :kladivo:
řikal jsem si to samý když jsem jí tam viděl, listí do půli kol, nešli ani otevřít dveře jak byla přilepená ta guma, tvrdili že si jí am nějaký borci byly před 14ti dny prohlídnout ale mě přišlo že neměla otevřený dveře alespoň rok, 10minut mi zabralo než jsem otevřel kapotu a když jsem to pod ní viděl :zapomel: no jak tam ten 6ti vál byl celej už takovej jako že už tam stojí dlouho no... v první chvíli mi proběhlo hlavou "to se zachrání" pak že mi jí daj za 20tis. tak jse začal schánět peníze ale jestli už tam stojí takhle dlouho tak to bude opravdu KO a je to do ní min.50nasypat při cenách dílů tý V6 takže musim usoudit že tam bude hnít dál :(

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Tuhle kacku uz tam sleduju na tipcarsu dobry 2 roky neli vic. Kdyz jsem prodaval ja svoji v r. 2003 tak o te doby, z nostalgie, vzdy prolistuju jendou tydne tipcars abych se podival. Takze vim, ze tam stoji min 2 roky.

EDIT:

zkus se poptat na calibra.cz jestli tam nekdo neprodava.
pracant Felator 1,3 LPG

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Ale když ti teda tak slevnili tak jim zkus navrhnout že za 10ku si ji vezmeš, na díly 8) pár věcí v pohodě se na tom snad najde ne? :?

Johny18

Příspěvek od Johny18 »

kubi píše:Ale když ti teda tak slevnili tak jim zkus navrhnout že za 10ku si ji vezmeš, na díly 8) pár věcí v pohodě se na tom snad najde ne? :?
už pozdě, pořídil jsem, rád zkoušim nový věci takže jsem přesedlal na něco uplně jinýho, skočil jsem do 406HDi, původně jsem chtěl astru G kombi 1.6 16v ale neschválili mi na ní leasing kvůli roku, musel jsem nad 2000 takže jsem sáhnul po francii...

Sniper2003
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sniper2003 »

Ta V6 je fakt vrazda :-) bude na prodej dyl nez dva roky...Jinak V6 v automatu mam ve Vectre A,na automat jsem si zvykl strasne rychle,ale na tu V6 nejak ne...Proste neni nad 4val s turbem :-)
Calibra Turbo 1995
Calibra V6 1995
Calibra 2.0 16V 110kw Cliff motorsport edition 1996
Calibra 2.0 16V 100kw 1995

Arnie_one
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arnie_one »

Ono neco jineho je auto pro zabavu a auto na pouzivani. Na trhacky po meste si dost dobre turbo nedokazu predstavit. 2,5 V6 sice zere, ale moc ji to nevadi :)
pracant Felator 1,3 LPG

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Tak tu jaksi u me odmitl se konecne prodala... 8) Ale reknu Vam to je neprodejnej kram... Ty ceny jsou totalne dole takze jsem rad ze se aspon neco vratilo... Hrozna nouze.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „OPEL Cars“