Už mám vše vykoumáno,jen poschánět a světla ...Lukin_GSi píše:Sobo> a treba zadni tmave svetla jeste hmm
.tam příjdou dozadu tyto

Už mám vše vykoumáno,jen poschánět a světla ...Lukin_GSi píše:Sobo> a treba zadni tmave svetla jeste hmm
Bál bych se o zadní lemy. Ale je to nádhera. A jak už říkal kolega, rychle s ní k zemi.Sobo píše:Někdo zdobí stromeček,já si dnes vyzdobil astřičku,zatím malá vlaštovka....
Znám,ale jsem tam pod Sob,o mě někdo vzal...Založím si vlákno ve vaše cars,ale mám rád vše dokonalé a kapota je ještě černá,tak nechci ukazovat rozdělané auto...Vzadu budu muset dát dorazy,abych nejebal lemy pneumatikou,ale bude to propružovat jen tak centimetr,no bude to hledaní najít idealní řešení podvozku,kol a podložek,aby vše bylo tip ťopBerry_MLK píše:A doufám, že znáš http://www.astra-g.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
daj?? a nemuzes sem prosimte hodit nakej link nebo tak nak?? strasne mos se mi libjej a dlouho uz je schanim a nicYANEK píše:nj mildo ale opc na caravan se sehnat daj dyt už je mám taky ale na hatch to dělal lexmaul a ty už nejsou ani na ebay a když jo tak za raketu to líp sežene ty irmschery
hledej šmudlokubi píše:tak v pokecu jsi říkal že něco víc dáš jinde a to jinde je tu ne![]()
ostřejší i daleko pikantnější máme, ale neukážeme (nebudu si dělat zle)YANEK píše:a tak to klidně mohlo bejt i vostřejší
Tak tam je přirozeně problém něco najít jelikož tam je 7 % fotek a zbytek OTBIGPAPA píše:hledej šmudlokubi píše:tak v pokecu jsi říkal že něco víc dáš jinde a to jinde je tu ne![]()
![]()
![]()
![]()
budu hodný a poradím - Holky kolem nás
noo, tet jsem obědnal před týdnem ,dvě placotové vodíci lišty na rozvody u vopla za 3000kčkubi píše:A jak je na tom Commo?