-BOSS- píše:Boďo, jak to tak pročítám, ani nebudu odpovídat na tvé dotazy, protože by Ti to stejně nepomohlo......já bych Ti jen poradil, vy*er se na to, pouštět se do taký přestavby....a pak ten výsledek. Ono je hezký si to představit, jak by to ve výsledku mohlo vypadat, ale až to začneš předělávat, stějně se na to v polovině vyprdneš a necháš tam původní světla.....PS kup si radši čirá světla z novějšího modelu a hoď tam žárovky od osramu.....a uvidíš ten rozdíl. Měl sem lagunu (nevější model s čirými....a když sem si vyzkoušel starší z broušeným sklem, tak to byl podstatnej rozdíl.
no nevyseru se na to

, už jsem to chtěl udělat dávno a láká mě na tom spoustu věcí, od toho, že s tim bude krásně vidět, přes to, že je budu mít jako jedinej, až po to, že ty čirý světla to auto zkrášlej. takze na svetla kazdopádně ne. jedno světlo už mám skoro hotový, no, skoro, prostě už v něm mám upevněný a naštelovaný čočky a mám tak z poloviny zakrytí kolem čoček, ještě mě čeká hlavně plastový překrytí místo skla. A každopádně se na to nevyprdnu, to opravdu ne, to možná na ten naklápěcí systém a to by bylo z toho důvodu, že ho neseženu nebo že by to stálo moc peněz (a přecejenom výsledek, že se to bude samo naklápět neni zas tak efektní a naklápět si to můžu i z kabiny), kdybych to měl, tak zapojit je to jednoduchý.
a světla z phase II tam dávat nebudu, myslim, že už jsem to tu několikrát psal, že bych s nima musel vyměnit i kapotu, masku a přední (i zadní, aby ladil s předním) nárazník. a to fakt nechci a navíc, kdybych to dělal, tak bych tam rozhodně nedal halogeny, ale koupil bych rovnou origo xenony z phase II, jinak by to bylo celkem zbytečný. jako jo, i ty halogeny svítěj mnohem líp, ale když už, tak už...
mimochodem, jak jsi psal o tý laguně tak tim "starší s broušenými skly" jsi myslel normální starší světla, nebo jakože byly ty skla vybroušený dočira?
zase, kdybych měl lagunu, tak tam s tim neni zadnej problem, tam bych hodil bud ty novejsi ciry svetla nebo rovnou xenonovy svetla z espace, tam se kvuli tvaru nemusi menit pulka auta jako u safrana, ale jenom prej nejak vystrihnout neco na blatniku kde to neni videt nebo co, protoze jinak jsou ty svetla naprosto stejny
když si něco takovýho vymyslim, tak za tim jdu a chci to dodělat do konce