ty si ale ..........ARV6 píše:Ja nasel zapis z ICQ starej uz skoro rok:
milánek ?(18:53):
čau kundi.tak co těšíš se na maseratti?
milánek, note:
Vždy s usměvem!!!!
Ladin ARV6 ?(18:53):
zdar pise se to s jednim T
milánek ?(18:54):
no tak mě oprav
milánek ?(18:54):
ja už mam taky vybráno
Ladin ARV6 ?(18:55):
a co sis vybral?
G3 vr6 turbo?
milánek ?(18:55):
G2VR6turbo synchro
milánek ?(18:56):
a nebo kompresor
Ladin ARV6 ?(18:56):
no tak to jsem zvedav
milánek ?(18:57):
pak to bude kdo s koho
Ladin ARV6 ?(18:57):
to si nemyslim
milánek ?(18:58):
proč
Ladin ARV6 ?(18:58):
pac az to postavis tak ja uz to uz mit nebudu
milánek ?(18:59):
jakto???
Ladin ARV6 ?(18:59):
no za 10let uz budu mit neco jinyho
milánek ?(18:59):
debile!!!!!!!!!
zvooky píše:ARV6: tak to je hodne pěkný, máte cit
NJ ale delas to sám...nas až tohle bude čekat, tak budeme muset platit firmu, protože jsem nešikovnejARV6 píše:zvooky píše:ARV6: tak to je hodne pěkný, máte cit
Ale uz mi z toho jebe kamo!!!![]()
Tak v 10 at nebudim sousedy zas hura flexu do ruky a kachlikovat...
Uz se tesim az to bude z krku....
zvooky píše:NJ ale delas to sám...nas až tohle bude čekat, tak budeme muset platit firmu, protože jsem nešikovnejARV6 píše:zvooky píše:ARV6: tak to je hodne pěkný, máte cit
Ale uz mi z toho jebe kamo!!!![]()
Tak v 10 at nebudim sousedy zas hura flexu do ruky a kachlikovat...
Uz se tesim az to bude z krku....
milánek píše:jenomže zvooky kdyby dostal flexu do ruky tak je to poslední co vnich měl
zvooky píše:milánek píše:jenomže zvooky kdyby dostal flexu do ruky tak je to poslední co vnich měljá bych si ji asi radši do ruky ani nebral
jo tak takhle bude vypadat ten tuning na bábě jo??ARV6 píše:Alfa goes to Nascar...
JJmilánek píše:jo tak takhle bude vypadat ten tuning na bábě jo??ARV6 píše:Alfa goes to Nascar...
///Odstraněn obrázek z citace.
Hattori
Už jsi někdy šlyšel o minisukni?JOE_Cik píše:se mi zdá nebo měla pásek ????:D:D:D a tím pádem i kalhoty ??? ?:D
Vo co gou?Jsi byl šikovnej?zvooky píše:slíbený fotky![]()
Auto to bylo moje, pujčil jsem to známymu a ten mi to lehce upravilhattori_hanzo píše:A čí to teda je,nebo komu se to povedlo?Povídejte,ať vím nějaký drby...
hattori_hanzo píše:Už jsi někdy šlyšel o minisukni?JOE_Cik píše:se mi zdá nebo měla pásek ????:D:D:D a tím pádem i kalhoty ??? ?:D
![]()
To je ta dnesni mladez...zvooky píše:![]()
Šikovnej,to asi potěší.Pěknej vejfuk jsi tam měl...zvooky píše:Auto to bylo moje, pujčil jsem to známymu a ten mi to lehce upravil
Kde jsi to vyhrabal ty zmetku?Je to z lyžáku a v ruce držím sklenici jablkovýho džusu a kamarádovo cigaretu.zvooky píše:![]()