milosh píše:Panove hadate se tady jak po 20 letech manzelstvi, to snad na forum nepatri ne? Ale asi se tady tim dost lidi bavi kdyz koukam ze je onlajn asi 30 clenu jen v teto sekci
ad kritika jakekoliv znacky, kdyz s tim autem nemam najeto aspon 30tisic tak myslim ze ani nemam pravo kritizovat, taky nemusim VW ale nebudu nekde rikat ze to sou sr*cky kdyz jsem jel ve VW BORA s automatem asi 2 kilometry a jinak jednou za pul roku jedu delsi trasu sluzebni fabii (ktera ale sr*cka je to mi nikdo nevymluvi)
páč už jsme starší pánové miloshi, my už jsme trochu vychladlí
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
SubTera píše:Frajer najednou vychladnul....pridavam se do rady, ktera chvali Sorento, ac jsem fanda SF, tak Sorento je lepsi v terenu.
otec má new SF a na silnici je lepší, v terénu naopak. Jinak na Sorentu jsou světla Hella, části ele. Bosch atd.. dneska je podle mě uplně jedno kde to plácaj dohromady...
viste rodina Sorentů
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
SubTera píše:Frajer najednou vychladnul....pridavam se do rady, ktera chvali Sorento, ac jsem fanda SF, tak Sorento je lepsi v terenu.
otec má new SF a na silnici je lepší, v terénu naopak. Jinak na Sorentu jsou světla Hella, části ele. Bosch atd.. dneska je podle mě uplně jedno kde to plácaj dohromady...
viste rodina Sorentů
viste zase syn pani levisový
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Neboj se, ty pro většinu z nás taky už díky tomu, že vytahuješ na veřejnost čistě osobní věci, kterýho tu nikoho, ale absolutně nikoho nezajímaj
Když tu nikoho nezajímaj osobní věci, proč tu každej dává foto své bejvalky, foto svýho auta, foto svýho ksichtu, foto svýho psa ???? nejseš trochu mimo?
MComb píše:
Když tu nikoho nezajímaj osobní věci, proč tu každej dává foto své bejvalky, foto svýho auta, foto svýho ksichtu, foto svýho psa ???? nejseš trochu mimo?
jsou tu na to založený témata? jsou... tak to asi lidi zajímá, kdyby lidi zajímalo jaký nosíš spodní prádlo tak se tě na to zeptaj v samostatným tématu... a nezasírej to tu OTčkama...
a jak jsi sám napsal SVOJE auto, SVOJÍ bejvalky, SVÝHO psa... to nejsou osobní věci druhejch lidí viz. to kdo jezdí v čí autě...
MComb: myslim, ze lidmi bez mozku jsi se zacal ohanet ty...to je slusne nazyvat nekoho bezmozek, kdyz vrazi do korejskyho auta milion? Patrim mezi ty, ktere jsi nazval clovekem bez mozku. A jsem za to rad.
Creator: vsak jsem psal, ze Sorento je lepsi - obratnejsi v terenu. Jelikoz mas v rodine obe dve auta, asi to posoudis lip, ktere je lepsi na silnici. Podle technickych dat by na tom Sorento melo byt lepe.
Naposledy upravil(a) SubTera dne 06 led 2009 21:05, celkem upraveno 1 x.