Bych si teda nenechal zvracet do auta diskanty z fejsu nebo jaxetotedjmenujeRitchma píše:Tak aby měl Kroci radost - audinka si hrála na anděla![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Bych si teda nenechal zvracet do auta diskanty z fejsu nebo jaxetotedjmenujeRitchma píše:Tak aby měl Kroci radost - audinka si hrála na anděla![]()
tak oni taky v tvém autě nejezděj,takže v pohowuf píše:Bych si teda nenechal zvracet do auta diskanty z fejsu nebo jaxetotedjmenujeRitchma píše:Tak aby měl Kroci radost - audinka si hrála na anděla![]()
a jejich vozy byli těch vozech povozeny no prostě jo,pochopil jsem to hnedRitchma píše:No počkat počkat, já sem vez napitý diskanty. U kamikatze sme byli pro Krociho![]()
Ale jinak jak říká Lefi, já akorát vozil kolegu mym autem a ten je pak vozil v jejich autech.........
Zimní setup, ne? Ještě musim vymyslet jak tomu budu říkat v sezóněTommy1978 píše:Heh pan Ričmond jak má to bukvoauto hezky složený![]()
Myslim,ze na tu Prahu a Stvanici je to ideal.Tam by clovek mel za chvili vybouchane plomby.A kor ty tam asi budes casto jezdit.Takze lepsi pohodli.Ritchma píše:Nevim, asi stárnu nebo co, ale že je to takhle vysoký mi vůbec nevadí........
Aha tak to jo.Takeshi píše:a jejich vozy byli těch vozech povozeny no prostě jo,pochopil jsem to hnedRitchma píše:No počkat počkat, já sem vez napitý diskanty. U kamikatze sme byli pro Krociho![]()
Ale jinak jak říká Lefi, já akorát vozil kolegu mym autem a ten je pak vozil v jejich autech.........
taky jsem koukal, že podvozek furt není...SPEEDY píše:Nic novýho, jen černý okna, špína a omrzliny
http://img2.rajce.idnes.cz/d5/1/1348/13 ... C00235.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img2.rajce.idnes.cz/d5/1/1348/13 ... C00236.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Domluva po telefonu byla celkem fajn, řekl mi, ať přijedu v neděli v 10 ráno. Když jsem přijel a zajel do dílny, sdělil mi, že nemá stahováky na pružiny, ale že jestli mi to nevadí, tak že je od kolegy sežene a auto sice nebude v poledne hotové, ale až tak kolem 16:00. Říkám, nevadí, nespěchám na to. Tak mi řekl fajn, zavolejte si v těch 16:00 a já Vám řeknu, kdy si můžete přijet.L.A.M.A. píše:Speedy jak to? Na fordfans si ho vsichni chvali...
jj, to chci, ale dostaly se mi pod ruku péra, tak to chci vyzkoušetMirek999 píše:Ja mel za to,ze chces davat komplet podvozek a ne jenom pruziny.
SPEEDY píše:jj, to chci, ale dostaly se mi pod ruku péra, tak to chci vyzkoušetMirek999 píše:Ja mel za to,ze chces davat komplet podvozek a ne jenom pruziny.
SPEEDY píše:jj, to chci, ale dostaly se mi pod ruku péra, tak to chci vyzkoušetMirek999 píše:Ja mel za to,ze chces davat komplet podvozek a ne jenom pruziny.
DOEMIXXX píše:SPEEDY píše:jj, to chci, ale dostaly se mi pod ruku péra, tak to chci vyzkoušetMirek999 píše:Ja mel za to,ze chces davat komplet podvozek a ne jenom pruziny.
hlavni je, ze si spokojeny s perama v ruce
Nám zase učitel elektrotechniky při vysvětlování Ohmova zákonu tvrdil, že "cívka jako dívka...nejdřív napětí, potom proud"Mirek999 píše:Kdyby vas slysel muj bejvalej ucitel.Zadne pera,to je perovej spoj,ale presnej nazev pruziny.Uplne si na to vzpominam.
Kdyz jsme delali na osciloskopu,tak nam rikal,ze to jsou kozicky.Nebo pomucky na tranzistory "NPN sipka ven"SPEEDY píše:Nám zase učitel elektrotechniky při vysvětlování Ohmova zákonu tvrdil, že "cívka jako dívka...nejdřív napětí, potom proud"Mirek999 píše:Kdyby vas slysel muj bejvalej ucitel.Zadne pera,to je perovej spoj,ale presnej nazev pruziny.Uplne si na to vzpominam.
... sis sednul na flétnuSPEEDY píše:A to jáááá, když jsem byl na hudebním táboře......
Obojí nám řikali takyMirek999 píše:Nebo pomucky na tranzistory "NPN sipka ven"SPEEDY píše:Nám zase učitel elektrotechniky při vysvětlování Ohmova zákonu tvrdil, že "cívka jako dívka...nejdřív napětí, potom proud"