krásnýM@C píše:Foto z leta, ted uz jsou trosku vetsi
 měli jsme podobného, akorát s modrýma očima... ale už je v nebíčku

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
krásnýM@C píše:Foto z leta, ted uz jsou trosku vetsi

kimi-studenej čumákblah píše:nova fotecka.. uz se na nej moc tesim:)
http://www.zeskalnivyhlidky.wz.cz/photo ... es1_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bude se menovat Kimi

tak si poři´d něco nenáročnýho... já mám krysu (morče) od paní EvelínyLadushkaK píše:já chci taky nějaký zvířátko

ano to je pravda, jenže dost nepraktické zvířátko na kolej a doma mi ho naši taky nepohlídaj... ach jo, už abych měla po škole, to si pořídim rovnou celej zvěřinecbiohazard píše:máš Luckyho
 to zas asi ne, ale určitě chci kočku, ty mě učarovaly
  to zas asi ne, ale určitě chci kočku, ty mě učarovalyjo jo stafordhabitat3 píše:to je staford? nebo neco takovyho ne??

Nezapoměň na psa a pana leguánaLadushkaK píše:ano to je pravda, jenže dost nepraktické zvířátko na kolej a doma mi ho naši taky nepohlídaj... ach jo, už abych měla po škole, to si pořídim rovnou celej zvěřinecbiohazard píše:máš Luckyhoto zas asi ne, ale určitě chci kočku, ty mě učarovaly

Jsou to zajimavi psi.. takovy narachani steroidifuzzyi píše:jo jo stafordhabitat3 píše:to je staford? nebo neco takovyho ne??
má výborné doporučení k dětem, klidná povaha...

naše čuba spinkala celej život v krabici od banánů
  naše čuba spinkala celej život v krabici od banánů  do který si ještě nosila boty
  do který si ještě nosila boty 
twe stejne bude zachvili vetsi a vetsiDOEMIXXX píše:ty vole kup mu normalni pelisek ty krabice od bot

nas pes spal jeste do nedavna v malym, nizkym lavoru..blah píše:twe stejne bude zachvili vetsi a vetsiDOEMIXXX píše:ty vole kup mu normalni pelisek ty krabice od bot

kup si kocku, kralik je blbecRolljoin píše:máte někdo králíčka? nějaký tip jakou rasu aby zůstal co nejmenší a přinejlepším krátkosrstý?

tak tak, je úžasnejbiohazard píše:blah: fakt krásný
 kéž by takovej zůstal pořád...
  kéž by takovej zůstal pořád...A taky AjfelaNeluška píše:tak si poři´d něco nenáročnýho... já mám krysu (morče) od paní EvelínyLadushkaK píše:já chci taky nějaký zvířátko

AlesShi píše:kup si kocku, kralik je blbecRolljoin píše:máte někdo králíčka? nějaký tip jakou rasu aby zůstal co nejmenší a přinejlepším krátkosrstý?

to vim že je blbec ale bude prostě králík noo.. když bude nahovno tak skončí na smetaně
  to vim že je blbec ale bude prostě králík noo.. když bude nahovno tak skončí na smetaně