...hned jdu zkontrolovat jestli má radka pinďoura
 ...hned jdu zkontrolovat jestli má radka pinďoura   Dobrou noc
 Dobrou noc   

Moderátor: Dave0401
 ...hned jdu zkontrolovat jestli má radka pinďoura
 ...hned jdu zkontrolovat jestli má radka pinďoura   Dobrou noc
 Dobrou noc   

(???ps+)
 (???ps+) 
   ty piko,ted jak uvidim v televizi tu reklamu....no nemluvím nic
  ty piko,ted jak uvidim v televizi tu reklamu....no nemluvím nic  
 toho jsem si nikdy nevšiml v té reklamě ...to bude asi tím že jsem jí neviděl od začátku
 toho jsem si nikdy nevšiml v té reklamě ...to bude asi tím že jsem jí neviděl od začátku   
   Asi nějaký dablééér
 Asi nějaký dablééér  
 (???ps+)
 (???ps+)

ale tak dobrá role....pěknou rybu si chytnul
  ale tak dobrá role....pěknou rybu si chytnul  
...tu možnost mít A8 už jsi propásnulremix píše:synci synci... být v té reklamě, tak jezdím v A8 a né v Omeze
 Ale tak aspoň ses svezl
 Ale tak aspoň ses svezl  
 (???ps+)
 (???ps+) .... každopádně jak sem to polechtal tak cca při 170ti spotřeba asi 30
 .... každopádně jak sem to polechtal tak cca při 170ti spotřeba asi 30 
polechtal... prostě auto zrychluje tak tam jde palivo... kdybys jel stabilní rychlostí tak to má třeba 4,5... průměr deset...remix píše:fajna byla kuva.... každopádně jak sem to polechtal tak cca při 170ti spotřeba asi 30

) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
) -->  Golf 1.9 GTI TDI 20 jahrebyly tam dvě kila ty stosedmdesátkoremix píše:fajna byla kuva.... každopádně jak sem to polechtal tak cca při 170ti spotřeba asi 30

(???ps+)
 (???ps+)

.. puvodne sem je chtel dat do kupy na jaro a laknout, to nevyjde nejak draho, ale nakonec to necham takhle, aspon se nemusim bat ze mi je zena nekde podre
 .. puvodne sem je chtel dat do kupy na jaro a laknout, to nevyjde nejak draho, ale nakonec to necham takhle, aspon se nemusim bat ze mi je zena nekde podre  .. rekl bych ze velikost 17" idealni vzhledem ke komfortu a vzhledu...
 .. rekl bych ze velikost 17" idealni vzhledem ke komfortu a vzhledu...

(???ps+)
 (???ps+) .... každopádně to nebude žádná pecka .. jsou to 17" .. už na to kašlu, jdu spíš po komfortu, ale nechci plechy mít na léto
 .... každopádně to nebude žádná pecka .. jsou to 17" .. už na to kašlu, jdu spíš po komfortu, ale nechci plechy mít na léto  

(???ps+)
 (???ps+)
 a hlavně budou tvrdé ... s něma už si zase budeš moct psát smsky jedna báseň
 a hlavně budou tvrdé ... s něma už si zase budeš moct psát smsky jedna báseň  
 (???ps+)
 (???ps+)