Ajeje, Termix zase chlastal, tak to mi moc nepomuzes
POTREBUJU NUTNE CO NEJDRIV VZOR KUPNI SMLOUVY, ALE NEJAKOU DOBROU (vite jak to myslim ) A TAKY PLNOU MOC. Jdu hledat, kdyby nekdo neco mel tak se mi ozvete....
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Jj Joshi...haldex na asfaltu žere stejně jak dvoukola jen možná o trošičku víc pač ty tyčky něco váží...poznal bys spotřebu až třeba v zimě(na sněhu) nebo v terénu..ale jinak ne...jo a hlavně při ostřejší jízdě...moje Syncro žralo 6,5 ale třeba i 13 pač to nezahrabalo ale zapojilo to zadek...takže šla spotřeba dost nahoru
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Bohuzel to neni uplne pravda. Do te haldex spojky ti vede naka hridel ktera uz sama o sobe zveda spotrebu a bere vykon jen tim ze se toci a je jedno jestil je haldex sepnuty nebo ne. To mas jako s klimou tak taky bere vykon a zveda spotrebu protoze motor musi krom kol tocit kompresorem. Takze pocitej zhruba necely litr vyssi spotreba i v lete kdy vubec haldex nespina
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jurisek16 píše:Jj Joshi...haldex na asfaltu žere stejně jak dvoukola jen možná o trošičku víc pač ty tyčky něco váží...poznal bys spotřebu až třeba v zimě(na sněhu) nebo v terénu..ale jinak ne...jo a hlavně při ostřejší jízdě...moje Syncro žralo 6,5 ale třeba i 13 pač to nezahrabalo ale zapojilo to zadek...takže šla spotřeba dost nahoru
to se divim ja mel papirove stejny vykon jak ty 66kW full time 4WD a spotreba od 5do 10litru ...
DRS Daihatsu Racing Service
Daihatsu Charade 1.0 GTti car racing E85 cca 140HP on the XXR 8Jx15 wheels Daihatsu Applause 1.6 daily 105HP Benelli Tornado tre 1130 3 cilinder 163HP / 128Nm
Luke_TDI píše:Bohuzel to neni uplne pravda. Do te haldex spojky ti vede naka hridel ktera uz sama o sobe zveda spotrebu a bere vykon jen tim ze se toci a je jedno jestil je haldex sepnuty nebo ne. To mas jako s klimou tak taky bere vykon a zveda spotrebu protoze motor musi krom kol tocit kompresorem. Takze pocitej zhruba necely litr vyssi spotreba i v lete kdy vubec haldex nespina
Jj tak jsem to myslel že ty hřídele se točí pořád ikdyž není sepnutý haldex nebo v mém případě u bývalého syncra to byla tuším vyskozní spojka nebo cosik takého...žádné čidla
Do 4motionu bych šel max kdybych bydlel v horách nebo na sibiři a nebo kdybych měl pod kapotou motor 250ps+ jinak mi to příjde na naše podmínky úplně zbytečné
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
ten pašík se mi vůbec nezdá . bude dojebaný si myslím dost. soudím podle volantu. opěrka loketní není v kůži a má být. výfuky asi sundal protože to co tam je tak je tak jako na ostudu no . přední světla taky neorigo věci v interieru co se opotřebovávají tak jsou na stříbrno to bude asi nástřik no to taky nebude nic moc . mágo taky pryč . jako nelíbí se mi to .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg