presne qip8080 jede

Moderátor: Dave0401
V dobe, kdy jsem pouzival qip jsem ho mel vzdy v Program Files a nikdy problem nebyl, ale pravda je, ze slo o starsi verzi. Pokud by byla chyba v kodu, bud by to melo fungovat vsem anebo nikomu. Logictejsi mi prijde spis nedostupnost login serveru nebo treba firewall blokujici port, na kterem sluzba posloucha.modry.neon píše:Nevim, vzdycky co vim to pomohlo a radili mi to i na foru, ze qip muze mit problem z pristupem do Program files nebo tak.
pouzivas outlook, thunderbird nebo neco podobneho?Josh píše:nejde mi ani mail, neni to qipem.......skype jede...
No, uvažuju o ALU kolech, takže asi bude problém. Pokud to nebude daleko, raději asi zajedu.Hanuš píše:ve ctvrtek mi dosel balik z allegra.pl... pokud s polakem komunikujes pres email polsky, tak ti dokonce zasle i balik k nam do republiky
.. ale vzdy to je o nahode a stesti.. muze byt poctivy a posle ti vsechno, nebo ne a nejak ojebe... takze good luck
mám vyhlídnuté jedný cca 55O km severozápadně, kdyby si měl stejný směr, není problemOzzy_Vita píše:No, uvažuju o ALU kolech, takže asi bude problém. Pokud to nebude daleko, raději asi zajedu.Hanuš píše:ve ctvrtek mi dosel balik z allegra.pl... pokud s polakem komunikujes pres email polsky, tak ti dokonce zasle i balik k nam do republiky
.. ale vzdy to je o nahode a stesti.. muze byt poctivy a posle ti vsechno, nebo ne a nejak ojebe... takze good luck
jen pro tve info neni to orig 132kW...ten se delal v A6 az od unora 2000..takze obyc 110kW + chip
mel jsem Boru na seriovych novych tlumicich Bilstein a pruziny -35mm a bylo to v klidu...jezdi s tim novy majitel a porad to ma snizene takze to asi je v klidu...modry.neon píše:Kdybych chtel auto pricapnout jenom trochu na pruzinach, kolik by je tak max snizeni na seriovych tlucicich aby nesly hned do haje? Dik
nozicka te anteny 8L0 035 501 E 5826,- mo s daniJosh píše:Nevite kolik stoji antena do koncernove navigace?? a CD se daji stahnout nebo se musi koupiT???