Moderátor: Fazeey
tiupoval bych 1,9 TDI (96kw)chjetjov píše:co v tom je za motor?
A ta stribrna neni metaliza???Nebo co???milosh píše:Nechci tady delat Jarinovi OT, ale nemuzu si pomoct. Tak mi rekni, pane chytrej, jaka barva na aute, pokud s nim denne a celorocne jezdis, je nejlepsi? Pokud reknes ze treba cerna nebo naka metaliza, tak asi chcipnu smichyJirkaT píše: Haha,nejlepsi barva,jo??Asi uz spatne vidis..
bych rek 130PSpocasi(Jarmil) píše:tiupoval bych 1,9 TDI (96kw)chjetjov píše:co v tom je za motor?
to je docela slabota ten motor, a jak se teda snaci u pasata 1.9TDi (96kw/130ps) kdyz TDi ma (110/150) a to se to pasika nedavajarin píše:barvu mám modrou perleť a špína na ní vidět kupodivu nejde. Sklamu motorem je to 1.9 TDI 74 kw /100k. Ale jede to mnohem líp než bejvalá octávka 1.9 TDI 81 kw/110k. A hlavně krouťák je lepší.
takze kdyz si to nekdo chipne a vezme ho Oktavka TDi (96/130) tak budejarin píše:značí se úplně stejně TDI Ono je rozdíl v kw jestli je máš 15 let starý a nebo 3 roky starý. Těch 74 kw je na to auto až dost živý, sám jsem z toho překvapenej. A mimochodem to auto není na závodění.
jasne chapu, ale kdyz uz velky tak musi taky jet nee nebo si typ co jezdi podalnici 90 a to jen o svatkach?jarin píše:mě veme i 20 let starý auto. Ale o tom to není. Mohl jsem si koupit sporťáka, ale prostě se mi to nelíbí. Radši mám velký luxusní auta.