Motorek do předního světla ještě. Je vykradený, zablokovaný imobilizer, nejde natočit, ale co je hlavní, má blok bez díry po ojnici

Můj motor se odstrojuje

Známý obrázek - auto v servisu

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
já mam starší generaci eFka ale do toho novějšího se dával ten slabší šestivál 2,0 V6, sou dobrý ale dost nchylný na olej, intervaly atd.Eiffel píše:jo jo, o kousek vejš vidím tvojí mazdu, tak sidej pozor, aby to nebylo to samý co ta moje
Eiffel píše:ještě jednou mi někdo napíše, či řekne, že to jsou držáky, nezničitelný motory a tak podobně, tak mu vymáchám hubu ve vyjetym oleji.
ve 130 po ubrání plynu proskočila ojnice blokem. Tlak oleje OK, měním tak jak se má...
To je přeci blbec jak kreténRitchma píše:Ty jo, to by mě nikdy nenapadlo že může u takovýho držáku udělat ojnice kuk![]()
![]()
![]()
![]()
RičmoRitchma píše:Ty jo, to by mě nikdy nenapadlo že může u takovýho držáku udělat ojnice kuk![]()
![]()
![]()
![]()
mě taky tvrdili, že se v tom řetěz nemůže nikdy přetrhnout, že je to absolutně bezúržbovýEiffel píše:ještě jednou mi někdo napíše, či řekne, že to jsou držáky, nezničitelný motory a tak podobně, tak mu vymáchám hubu ve vyjetym oleji.
ve 130 po ubrání plynu proskočila ojnice blokem. Tlak oleje OK, měním tak jak se má...
bruslis na tenkym ledeRitchma píše:Ty jo, to by mě nikdy nenapadlo že může u takovýho držáku udělat ojnice kuk![]()
![]()
![]()
![]()
Já se o sebe nebojimEiffel píše:spíš si myslím, že bydlíme až moc blízko na to, aby nás dráždil
asi už stárnu...Berry píše: Bali konecne si dostal rozum
BALI píše:asi už stárnu...Berry píše: Bali konecne si dostal rozum![]()
a brzo budé upgrade na B5,5 nebo Sharana... do Bory se mi dozadu nevejdou důchodci
stačí něco slabšíhoBerry píše:BALI píše:asi už stárnu...Berry píše: Bali konecne si dostal rozum![]()
a brzo budé upgrade na B5,5 nebo Sharana... do Bory se mi dozadu nevejdou důchodci
![]()
tak prikoupite zahradku pro duchodce trocha cerstvycho vzduchu neuskodi
Jinak Sharan 4x4 1.9TDI 110KW 6q by byla paradni volba