tak si kup ty za těch 2900Josh píše:BTW: kolik rikal wesly za ty rozvody?? 8000-12000,-???

Moderátor: Dave0401
tak si kup ty za těch 2900Josh píše:BTW: kolik rikal wesly za ty rozvody?? 8000-12000,-???
87litrů za Daihatsu cuore bořené na prdel jo?
Kudyma se do toho strkají tužkové
Tož ať ti ty detaily všechny výjdouHanuš píše:dneska fajny den.. je za mnou uspesne dalsi semestr... takze se jde do finale.. ted nejak sepsat balakarku, obhajit ji a udelat statnice... detail
Gratulace. Já končím v Portugalsku tento týden pak dodělat 3 zkoušky a 2 zápočty v Brně a taky končím semestrHanuš píše:dneska fajny den.. je za mnou uspesne dalsi semestr... takze se jde do finale.. ted nejak sepsat balakarku, obhajit ji a udelat statnice... detail
burzovni makler ?Dave0401 píše:kurna... bez netu bych nerobil
to by tě moc nepotahala, jak to všude zapadneremix píše:v pohode, pojezdil bych, ale musela by me mlada tahat na lane za omegou, jinak bych zkrachoval asi po tydnu
a) na dopravku chtěl rudek a ne jaPetulaGD píše:Kamoška zitra odjiždí na rok do Anglie....tak mi tu popřala hodně štěstí k matuře a ať mi vyjde pak co chcu....a dala mi takový maly dárek který mě hodně pobavilset Maly policista
budu jak Flanel
dokonce i bloky na pokuty za 500,- a za 100,- .... lutyňácí těšte se!
Flanelos:jake si hodnosti...co máš za frčky?
a konečně mam placku....teď už neřeším rychlost,technické,parkování a jiné