No, Subaru Justy je taky 4x4 a taková sranda s ním asi neníEiffel píše:protože nemáš 4x4?

Ještě jedna, hrozná bezkvalitní blbina, vyfocena před malou chvílí.. Nechtěl jsem rušit sousedy, tak jen tak maličko..

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
No, Subaru Justy je taky 4x4 a taková sranda s ním asi neníEiffel píše:protože nemáš 4x4?
Ondra. píše:proč já nemůžu zahánět nudu jako Ozzy Vitaaspoň máš vlastní auto... příště dáme výměnu
tomu rozumim draku....btw. na kolik to cca vyjde bez spotrebicu (trouba, deska, digestor). ThxGoldies píše:jj povedla sedvířka biodeska svestka olejovana, obklad za linkou bledemodry lacobel a pracovní deska umělej šutr Hanex
kdyz mě v Impreze povozil závodník WRC, říkal jsem si že na boudu letíme v každý zatáčcebiohazard píše:hele Ondro,na tý první fotce ... to šel někdo přes boudu?
Canon S5 ISpetr18.vt píše:ondro to je foceno ESpětkou?nebo už máš zeercadlo vyspělejší.bo fotky jsou dost pěkný.a ES 5 bych neřekl že to umí take fotky.taky ho mám
moc pěkně co dovede sluneční clonaOndra. píše:Canon S5 ISpetr18.vt píše:ondro to je foceno ESpětkou?nebo už máš zeercadlo vyspělejší.bo fotky jsou dost pěkný.a ES 5 bych neřekl že to umí take fotky.taky ho mámse sluneční clonou
žádný drahý skla... holt se pozná fotograf
![]()
petr18.vt píše:moc pěkně co dovede sluneční clonaOndra. píše:Canon S5 ISpetr18.vt píše:ondro to je foceno ESpětkou?nebo už máš zeercadlo vyspělejší.bo fotky jsou dost pěkný.a ES 5 bych neřekl že to umí take fotky.taky ho mámse sluneční clonou
žádný drahý skla... holt se pozná fotograf
![]()
![]()
máš vic foto?..neprodaval si to?.