(horší kvalita foto-foceno mobilem)

Moderátor: Dave0401
...tak určo asi nějaký odstraňovač nátěrů (obi) pak hoodně oblepovacích pásek ať se nedojebe střed kola...no a pak "milion" smirkových papírů od nejhrubších po vodní (1000) no a pak už asi jen leštit a leštit (kotouč, pasta a kupa trpělivosti)modry.neon píše:Potrebuju radu, chci to zkusit vylestit ty limce, ale nevim jak, co vsechno mam koupit a jaky je presny postup, pro lamy, dekuji
1200 za všechny 4???Josh píše:u jednodilnych kol bych radeji zainvestoval tech 1200,- a hodil to do Polandu...
aspoň něcoKoňas píše:hmmm mam brouka v halvě
Pokud ti ta ruka neujede, aby te melo vubec co boletJurisek16 píše:Taky možnost...a ani tě z toho nebolí ruce
o tomhle velice hodně uvažujuJurisek16 píše:Taky možnost...a ani tě z toho nebolí ruce
Tak jsem dneska zacal steteckovat tu linku, dupacka jak czyp at to nejak vypada a stejne se mi to vubec nelibi
Lak tuším že ne. Co za kolik? však jsem psal ne? 12OOkč. POkud kola nejsou rovná, budou je nejdříve rovnat. mě ty leštěné rovnaly dvě + jsem nechával dělat středící kroužky takže jsem platil kolem dvojky... Límec leštění stojí cca 40-50 zlFilipGTti píše:hele za kolik by mi polaci vylestily štefany ???delaji i lak na kola ???
jj ale tam si mel limec 5 cm ja mam 2X tolikF.l.a.n.e.l. píše:Lak tuším že ne. Co za kolik? však jsem psal ne? 12OOkč. POkud kola nejsou rovná, budou je nejdříve rovnat. mě ty leštěné rovnaly dvě + jsem nechával dělat středící kroužky takže jsem platil kolem dvojky... Límec leštění stojí cca 40-50 zlFilipGTti píše:hele za kolik by mi polaci vylestily štefany ???delaji i lak na kola ???
lak nelakujou, a rovnají i v havu takže nemusíš jet do pl-Jakub- píše:tak sem napište někdo adresu abych věděl kam zajet bo mum jedno kolo vajco a na limcach lak v hajzlu.