jestli myslis spz tak ta tam bude...Ozzy_Vita píše:V té díře něco chybípetrusxxx píše:jeste tam prijde samo...plastova mrizka..

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jestli myslis spz tak ta tam bude...Ozzy_Vita píše:V té díře něco chybípetrusxxx píše:jeste tam prijde samo...plastova mrizka..
dobrá, ale bude to chtít ukázet dokavad budu střízlivýL.A.M.A. píše:BigPapa tak na pristi mimoni ti to ukazu...
videt tam je, jen jsou ty dratky bliz u sebe a jsou hoooodne mrnavyBIGPAPA píše:běžně je na čelním skle vidět stejná mřížka jako u zadníhoTommy1978 píše:Co třeba na stejnym jako zadníBIGPAPA píše:To LAMA: na jakým principu to funguje?![]()
![]()
![]()
to je zrovna to tatovoBIGPAPA píše:ta tribeca je hodně divný auto![]()
![]()
FOG píše:DarkReaper a BIGPAPA....
To je corsa pánové... a to je opl...
Jinak předek Tribecy nevím nevím![]()
![]()
To máš sakrapravduDarkReaper píše:Fogu ja vim ze Opel neni Author
To je snad úplně jinej sport, ne??FOG píše:To máš sakrapravduDarkReaper píše:Fogu ja vim ze Opel neni AuthorAuthor je jiná liga
![]()
mi se taky stalo, když se to moc zadejchalovagi píše:to se nam stalo v mercedesu GL, ve 4 lidech a venku -15.. jinde jsem to videl jen kdysi kdyz jsme mivali favoritaBALI píše:to se mi stává u fáčka takyCossie píše: jinak schade werky jsou jediný auta, u kterých sem viděl namrzlý okna zevnitř![]()
Dopravní prostředekSensei Jirka píše:To je snad úplně jinej sport, ne??![]()
Nehaš ho ?FOG píše:Prahy a ostřikovače světel do laku.
+ vetší kola by slušely
přesně tak,jenom z lehkaTommy1978 píše:Ta Audi je nějak lehce čiplá nebo co? Jinak moc pěkná