Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
To je barevnej sníh vikajiLaconi píše:Ste něco slavili že tam jsou ty konfety?
ja nevim, mam na tel. napsano nahore nokia a dole vodafoneluke.bean píše:nemáš náhodou Nokia 6500 ? ve tmě ti to totiž fotí stejně libově jako jako mě![]()
Tak to se musim pridat taky nechapu ty vemena co maji mlhovky i za dne asi nejaka tjuunink modaluke.bean píše:oprav si parkovačku a zhasni mlhovky když není mlha![]()
![]()
Umíš číst voe ?Berry píše:Tak to se musim pridat taky nechapu ty vemena co maji mlhovky i za dne asi nejaka tjuunink modaluke.bean píše:oprav si parkovačku a zhasni mlhovky když není mlha![]()
![]()
Umite myslet a cist vykaji, zminuju nekde vase jmeno nebo tak bral jsem to obecne a pripojoval jsem se k tomu nazoru a ne k tomu co je na fotce i kdyby ste tam mel pusteny reflekorty jak na stadaku tak mi to bude u prdeleTrhyy píše:Umíš číst voe ?Berry píše:Tak to se musim pridat taky nechapu ty vemena co maji mlhovky i za dne asi nejaka tjuunink modaluke.bean píše:oprav si parkovačku a zhasni mlhovky když není mlha![]()
![]()
![]()
Jinak mlhy nepouštim když neni mlha, ale na druhou stranu mi to nevadí když je někdo má, páč to neoslňuje, to daleko víc oslňujou ty posraný světla u Fabie
No jo ale to je prvek ktery muzu tezko ovlivnit, a zalezi jak si i dotycny nastavi svetla, zase odsuzuju treba jako typy lidi (nechci jim nadavat) ktery daji HIDky to normlanich svetel, tak to mi prijde teda moc,na ty pak nadavej jak oslnuji,hezkou propovidku k tomuto mel Bobik.Ritchma píše:Taky nemam rád ty oslňující světla u fábie, co Berry?![]()
![]()
Tommy1978 píše:No tak já mam taky xenony v normálních lampách, a místo mlhovek mam diodový světla a na ty jezdim zatim takřka nonstop takže teď do mě vy chujové![]()
Si ho udělej takyJord píše:ISO 10000![]()
jinak nechcete si tam dát všichni do toho avataru trhykáru?co ratlíku?
Dobře dobře, už mlčim neBerry píše:
Umite myslet a cist vykaji, zminuju nekde vase jmeno nebo tak bral jsem to obecne a pripojoval jsem se k tomu nazoru a ne k tomu co je na fotce i kdyby ste tam mel pusteny reflekorty jak na stadaku tak mi to bude u prdele![]()
![]()
![]()
Bez zásahu?To jako že mu řekneš "Měj 170 koní" a ono to tak bude?Flinta píše:diky![]()
video zatim nee nebylo kde to zkusit a natocit.. spacham neco az na jare nebo proste podle pocasi a navic jeste se musi udelat brzdy a mozna jeste poladit vykonted sem zjistil ze jde bez zasahu zvednout na 170
Hrubej odhad pojišťovny je cca 100000Kč, na výměnu jsou obě světla,nárazník, maska,kapota,mlhovky,blatník,oba chladiče,komplet přední čelo,rám pod motorem,opravit podběh,jednotka airbagů,patrony pásů,1 pneu,ráfek snad přežil.Berry píše: Davide a jaka je skoda na cliu co vsechno se bude delat ja si rikal ze sem ho u tebe nevidel