Moderátor: extreme
MOTyLEK píše:tak na závažné opravy mám tip a jsem spokojený s jednou firmou na Novohradský. Ale na ty obyč opravy nevím kam. Kdejakej mechanik. Vcelku rozsáhlý pojem. V posledním místě pobytu co jsem byl jsem natrefil až na potřetí na opravdu férového mechanika, na kterého bylo spolehnutí a dojíždět 20km se mi zrovna nechce a zpět busem.
sekec píše:kde mas tu vykonovou brzdu a co chces za zmereni vykonu???
A to je pěknýDonn000 píše:když se dohodnu s mladým nedorostem tak u nás na účilišti cena okolo 800,-sekec píše:kde mas tu vykonovou brzdu a co chces za zmereni vykonu???
Kury píše:A to je pěknýDonn000 píše:když se dohodnu s mladým nedorostem tak u nás na účilišti cena okolo 800,-sekec píše:kde mas tu vykonovou brzdu a co chces za zmereni vykonu???Brzda pár km od domova
To bych taky někdy na jaře zajel, kdyby to bylo možný
Dáváte k tomu i graf s průběhama výkonu a krouťáku?
Super tak já se ti pak někdy na jaře ozvu, až se auto doděláDonn000 píše:možný je úplně všechno. graf se dává automaticky.
Kury píše:Super tak já se ti pak někdy na jaře ozvu, až se auto doděláDonn000 píše:možný je úplně všechno. graf se dává automaticky.Doufám, že tam těch 80-90koníku bude
4koly taky umime?Donn000 píše:možný je úplně všechno. graf se dává automaticky.
fokr_jr píše:4koly taky umime?Donn000 píše:možný je úplně všechno. graf se dává automaticky.ale i na FWD bych si taky zajel... kdyz je to za barakem...
mame kontakt? pisek neni problem, to je celkem za humny...Donn000 píše:pouze předohrab nebo zadohrab na 4wd neumíme to by si potom musel do písku k novotnýmu
fokr_jr píše:mame kontakt? pisek neni problem, to je celkem za humny...Donn000 píše:pouze předohrab nebo zadohrab na 4wd neumíme to by si potom musel do písku k novotnýmu
ale s predokolou se dohodnu s vama zacatkem sezony, cca pulka dubna budu prechazet opet z AWD na FWD, tak si to necham zmerit...
ke kláskovi jo? co vyvádí se svojí skoda S4 se ví, zdali zbrojí vejš nebo jen vychytával mouchy?Donn000 píše:Jaroslav Novotný. číslo a adresu dodám během tejdne až zajetu ke stoklasovifokr_jr píše:mame kontakt? pisek neni problem, to je celkem za humny...Donn000 píše:pouze předohrab nebo zadohrab na 4wd neumíme to by si potom musel do písku k novotnýmu
ale s predokolou se dohodnu s vama zacatkem sezony, cca pulka dubna budu prechazet opet z AWD na FWD, tak si to necham zmerit...
Ten kluk je blázenDonn000 píše:Zbrojí má nové turbo od HKS USA atd.... o jeho úpravách mam zakázáno se zde zmiňovat. V loni tam měl nějakej 350 koníků letos jak jsme to měřily tak kolem420[
jo, tak to bude žrádlo tohleDonn000 píše:Zbrojí má nové turbo od HKS USA atd.... o jeho úpravách mam zakázáno se zde zmiňovat. V loni tam měl nějakej 350 koníků letos jak jsme to měřily tak kolem420![]()
[/quote]Donn000 píše:Zbrojí má nové turbo od HKS USA atd.... o jeho úpravách mam zakázáno se zde zmiňovat. V loni tam měl nějakej 350 koníků letos jak jsme to měřily tak kolem420[
ke kláskovi jo? co vyvádí se svojí skoda S4 se ví, zdali zbrojí vejš nebo jen vychytával mouchy?
MOTyLEK píše:Donn000: a co lakování? mám na autě airbrush od nějakého borečka a asi jeho klíče nebo čím mi to ojel, a ne jednou
MOTyLEK píše:Donn000: a co lakování? mám na autě airbrush od nějakého borečka a asi jeho klíče nebo čím mi to ojel, a ne jednou
Já to blbě napsal, mám tam 7rýh, dvě na levém předním blatníku, dvě na zadním levém blatníku a asi 4 na zadním pravým i přes víčko nádrže, tak takhle asi noDonn000 píše:teď mě tak napadlo jesli to neni nějaký extra erbraš tak by se to dalo zatepovat štětečkem a pak to doleštit vyfoť to jak to vypadáMOTyLEK píše:Donn000: a co lakování? mám na autě airbrush od nějakého borečka a asi jeho klíče nebo čím mi to ojel, a ne jednou
zaparkuj v ulici Jeremiášova mezi Novou a Rudolfovskou, čím blíž k Rudolfovský, tím líp a na levé straně, nech tam auto stát tak 2 tejdny a poznáš sám. Než jsm na to přišel, že se to děje jen na levé straně, tak tohle mi naskákaloextreme píše:co si komu udelal ty jo..??
Bych parchantovi ukopl hlavu a přerazil ruceMOTyLEK píše:zaparkuj v ulici Jeremiášova mezi Novou a Rudolfovskou, čím blíž k Rudolfovský, tím líp a na levé straně, nech tam auto stát tak 2 tejdny a poznáš sám. Než jsm na to přišel, že se to děje jen na levé straně, tak tohle mi naskákaloextreme píše:co si komu udelal ty jo..??, takže od určité doby parkuji zásadně na pravé nebo rovnou na rudolfovské a rýhy nepřibývají.
ale jako parchant si nechal záležet, už mi to chytá lišej a ted přes zimu bez garáže s tím nic neudělám a prachy na lakovnu zrovna v tomhle období taky nejsou
taky bych měl zajem ale dostanu se na brzdu s autem co je 4cm nad zemi ?Donn000 píše:když se dohodnu s mladým nedorostem tak u nás na účilišti cena okolo 800,-sekec píše:kde mas tu vykonovou brzdu a co chces za zmereni vykonu???