Domácí mazlíci from TF
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Domácí mazlíci from TF
tak se do toho pelechu přestěhuj ty 

Verim, ze minimalne jemu by to vyhovovalo.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Krasny...
Jinak kocku nikam nenaucis... Jednou spi tam a po druhy tam...
Maj svoji hlavu a to se mi libi... Nenechaj si srat na hlavu jako treba pes... Proto je miluju. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak to jse mu ani nemusel kupovat pelech..ale uz v nem asi hodinu byl...prakticky nic mi neva, nabytku se jeste nedotkl, jen skace po posteli a ma rad skladaci zidli z Kauflandu...jen doufam, ze prestane mnoukat, kdyz nekdo jde jen na zachod. Umi to docela nahlas, je to slyset i vedle do bytu. Je fakt, ze vcera jich bylo 7 a dneska je sam, tak snad to da.
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kocky rvou jenom kdyz je neco sere... Uklidní se. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
asi ho sere,že mu lezeš do postele 

kolik si za toho britskyho dal? taky po nejakym silham... odesel nam vlcak do vecnych lovist a psa zatim domu mama nechce, ale sama se tam nudi...
Suzuki Swift GTR - AWD ITB, T25 @ 9psi spousta srandy
Lupo 3L
Lupo 3L
Napisu SZ.
Zemi: tak co ho sere? Co vim, tak britsky nevyzadujou moc pozornosti, maj bejt vicemene zalezly. Doufam, ze to ma spojitost jen s tim, ze je teprve 15 hodin sam nebo ze je jeste malinkej.
No jsou nádherný
Asi mu je smutno od mámy, proto kňourá.. to se srovná až si zvykne...

Asi mu je smutno od mámy, proto kňourá.. to se srovná až si zvykne...

sunvice: snad..uz se zacina povahove blizit ke svymu rdu - dneska furt spi nebo se jde najist a par minut mi venoval na "trapeni" - mavatko. Dal bych sem i video, ale nejak nevim jak...

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dej to na youtube...SubTera píše:sunvice: snad..uz se zacina povahove blizit ke svymu rdu - dneska furt spi nebo se jde najist a par minut mi venoval na "trapeni" - mavatko. Dal bych sem i video, ale nejak nevim jak...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zkusim to, Zemaku...
Jedno je pozitivni, prakticky porad vrni...je jak vibrator.

Jedno je pozitivni, prakticky porad vrni...je jak vibrator.
http://cz.youtube.com/watch?v=ij5_Nw30hh0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Perfektni manas. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemi: heh:) skoro celej den prospal...jeste nevim, jak ho odnaucit, aby nelez do prostoru pod televizi a za pocitac do sneti kabelu...cetl jsem neco o rozprasovaci, funguje to?
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Prekazky anebo lepaka pres prdel. Oni taky chapou.SubTera píše:Zemi: heh:) skoro celej den prospal...jeste nevim, jak ho odnaucit, aby nelez do prostoru pod televizi a za pocitac do sneti kabelu...cetl jsem neco o rozprasovaci, funguje to?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ty sis asi popletl zviratka.... mozna sis mel koupit psa kdyz si mu koupil pelech a nechces aby vsude lezl. Tohle proste kocky delaji - do pelechu ho nedostanes (jedine tak do svyho) a prosmejdi vsechno v byteSubTera píše:Zemi: heh:) skoro celej den prospal...jeste nevim, jak ho odnaucit, aby nelez do prostoru pod televizi a za pocitac do sneti kabelu...cetl jsem neco o rozprasovaci, funguje to?

Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
Evelyn: tohle ale neni styl britskejch kocek...kdyz uz tam lezou, kosou kabely? Pac ke kombu jich vede dost a ten jaksi do 2 metrovy vysky nedostanu...

SubTera píše:Evelyn: tohle ale neni styl britskejch kocek...kdyz uz tam lezou, kosou kabely? Pac ke kombu jich vede dost a ten jaksi do 2 metrovy vysky nedostanu...
no to si dobrej, když si pořídíš štěně , kotě, tak první co máš udělat-zajistit kabeláž,aby se k ni nedostal

My mame doma mainku, nic neokusuje, ale vleze vsude. Ta britska asi nebude tak akcni, ale spis az dospeje, kotata jsou pruzkumnici. 

Fiat Coupé 1,8 16V 96kW
no kamarádovi když byl ve škole ožral kocour doma celou kytku hulení takže kabel by moh taky chutnat 

bio: huleni nevedu:)
Pet: ty mas doma vsechny kabely naprosto schovany?
tak to máš o problém míň
ale vim,že on si právě stěžoval na to,že jim okusoval kabely u počítače a ještě od pevný linky,hlavně když byl teda doma sám,ale nevim jestli to záleží na povaze každý kočky.Oni měli klasickou domácí

ale vim,že on si právě stěžoval na to,že jim okusoval kabely u počítače a ještě od pevný linky,hlavně když byl teda doma sám,ale nevim jestli to záleží na povaze každý kočky.Oni měli klasickou domácí
myslim,že až si místo do telefoního kabelu kousne do 220 tak se to odnaučí 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
pozdě vlka honiti 

to si piš, že jsem je zamaskovala. taky moje věci jsou všechny ok. ALe našim už trochu pochroumal napájení notesu...SubTera píše:bio: huleni nevedu:)
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska vypadam daleko hur mimochodem...tunerka-celica píše:A co Zemi?sunvice píše:V nějakém pořadu říkali, že prase je hoooodně chytrý, ale mít ho doma jako mazlíčka mi přijde dost zvrácený. A ještě pod peřinu![]()
![]()
chudák zvrácený...

http://home.karneval.cz/10521363/WTF/20 ... 194414.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
No teeeeda, mit na stene svou fotku..Zemi píše:Dneska vypadam daleko hur mimochodem...tunerka-celica píše:A co Zemi?sunvice píše:V nějakém pořadu říkali, že prase je hoooodně chytrý, ale mít ho doma jako mazlíčka mi přijde dost zvrácený. A ještě pod peřinu![]()
![]()
chudák zvrácený...![]()
http://home.karneval.cz/10521363/WTF/20 ... 194414.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To urcite.
Na me neni jedinej sval. Vsechno to jen vypada jsou to s.peky. Jinak je to ve fitku doma zadny buzny po stenach nemam. 

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848