Vw Lupo 1,4 16v nebo 1,6 GTI
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Vw Lupo 1,4 16v nebo 1,6 GTI
Takze nastal cas odvezt facko do srotu, a vyhlidnuty auto je lupo.... takze potreboval bych nejaky info od mistnich odborniku na ojetiny.....
Podminky: dobrej tech stav a musi bejt takovy to svitive zeleny, okna v el, a to je asi tak vsechno....
Za kolik se neco takovyho da sehnat????
koukal sem v cr cca 75t kc za 98 rok, 1,4 a GTI bohuzel cca 200t kc v D, to je asi nerealny...
Podminky: dobrej tech stav a musi bejt takovy to svitive zeleny, okna v el, a to je asi tak vsechno....
Za kolik se neco takovyho da sehnat????
koukal sem v cr cca 75t kc za 98 rok, 1,4 a GTI bohuzel cca 200t kc v D, to je asi nerealny...
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Re: Vw Lupo 1,4 16v nebo 1,6 GTI
Vedel bych o G4 1.4 16V vim ze schanis Lupo ale bylo by to celkem za pekny penize...
FoFo ST225
G4 nechci, nechi aby se mi lidi co maj auta posmivali a hlavne se mi to atuo nelibi, lupo me proste bere odjakziva tim jak vypada... a uz mam jedno i vyhlidnuty....
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6655143" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6655143" onclick="window.open(this.href);return false;
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
markus: uz jen kvuli tomu hustohuste umistenymu teplomeru to vem...kupodivu je tahle barva docela pekna, ale nevim, proc jsou ty lupici tak drahy. Skoda, ze Arosa nema tyhle motory, je o dost levnejsi.
Ok jen sem se zkusil zeptat...Jinak celkem peknej kousek takhle z fotek...Zhruba za tuhle cenu by bylo i to moje G4 

FoFo ST225
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej lupič
někde mam videjko jak to uhání s 1.8T a to je fakt masaka 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
A co teprvá potom totok, to musí rvát prdel i s kořenem 
http://cz.youtube.com/watch?v=TMG8mrSGw ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

http://cz.youtube.com/watch?v=TMG8mrSGw ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

Přeji hodně štěstí ve shánění... Moc ji opravdu není...
VW LUPO 1.4 16V
No, 1,8T tak nepujde nikdy, necham serii, akorat to polozit, kola a vyfuk, folie a necha se to bejt, ohledne barvy, kdyby nebyla zelena tak ho ani nekoupim, a pokud vyjde uver, jakoze by mel tak pro nej jedu a hotovo....a facko pujde do srotu
Jinac dekuju vsem kdo mi fandi, zatim jen posloucham kecy typu ze je to mala sracka a ne auto, coz me neodradi
EDIT: jinac sedacky hodim z facka, tech recar je skoda
SUBTERA: at koukam jak koukam teplomer nemuzu najit.....
Jinac dekuju vsem kdo mi fandi, zatim jen posloucham kecy typu ze je to mala sracka a ne auto, coz me neodradi
EDIT: jinac sedacky hodim z facka, tech recar je skoda
SUBTERA: at koukam jak koukam teplomer nemuzu najit.....

mě se náhodou lupo líbí

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
tak neco je spatne, tuhle fotku tam nemam... ale to je jedno
EDIT: jinej prohlizec a sou vsechny....
EDIT: jinej prohlizec a sou vsechny....
- F.l.a.n.e.l.
LUpinoLUxus
http://www.youtube.com/watch?v=XYMfDUUG ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=XYMfDUUG ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Já bych bral to Lupo 3L - 1.2 TDI, to musí jezdit úplně zadarmo 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Speedy ja o tom vim, ale proste mam vuci nafte averzi, a hlavne o spotrebu tady nejde...
Flanel: kua co mi to delas..
Flanel: kua co mi to delas..

Lupo 3L v kombinaci s tim automatem je supr, byvala mela 1.4 TDI a zralo to jak tank - 6-7 litru.
Tak to bohužel nevím, s 1.4 TDI mám pouze zkušenost ze služební Fabie II 
Ale co jsem tak po různu četl, tak ta 1.2 TDI fakt žere hovno
Markus: Mně je jasný, že o spotřebu nejde, ani ta 1.4 nebude žrát

Ale co jsem tak po různu četl, tak ta 1.2 TDI fakt žere hovno

Markus: Mně je jasný, že o spotřebu nejde, ani ta 1.4 nebude žrát

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Jezdit zadarmo to jo ale jen do doby kdy se na něm něco posere,jelikož na ten motor nejde sehnat nic...SPEEDY píše:Já bych bral to Lupo 3L - 1.2 TDI, to musí jezdit úplně zadarmo
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

prosim nereste tu naftu... motor bude 1,4 16v, protoze 1,6 se neda sehnat, takze to mam jasno... tedka uz jen se resi uver a kdyz to vyjde v patek sem hazim novy fotky... A ROZREZAVAM FACKO
juuuuu lupo.... zrovna jsem zacal docela potkavat ... a je to fakt pekny auticko
jen vybourat zadni sedacky a posunout na jejich pozici ty predni a bylo to by to idelani... fakt pekna carka....

1991 VW Golf GTI
Jestli to vyjde tak sedacky zadni pujdou pa, da se tam akorat tuba a nic vic.. a dopredu recara