Jakej foták?
Moderátor: Rudi
Jakej foták?
poradte, klekla mi má stará minolta co pamatuje jestě řádení Ajfla a Buldy u nás.. potřebuju příruční digitál na drobnejší focení ( ne nejak profi ale at má dobrou kvalitu fotek a i něco vydrží ) cena max4tis vč příslušenství ( karta brašna atd ).
Má nekdo z lidí co sledujou tyhle věci a vyznaj se v nich nejakej tip?
Má nekdo z lidí co sledujou tyhle věci a vyznaj se v nich nejakej tip?
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Re: Jakej foták?
No já teda nejsem znalec, ale z vlastni zkušenosti bych doporučil Canon ze série Ixus 

Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
díky za tip ale nesplnuje podmínky cenyPernick píše:No já teda nejsem znalec, ale z vlastni zkušenosti bych doporučil Canon ze série Ixus

Uvažuji o Canon PowerShot A590 IS ale nevím s čím ho srovnávat..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
tak jsem se s krysulkou dohodli, stejne budem menit foták co dva roky, tak asi koupíme nejakého kompakta do 3 tis a nebudem to řešit. nejaké extra scenérie s tím se fotit nebudou - já potřebuju foták s bleskem do dílny + občas vyfoti nejakou tu fretku, hafana nebo kozatou osmnáctku a na to nám kompakt stačí.
před rokem jsem pořídil Olympuse mju 780, v základu tomu byla gigovka, což stačí, fotí taky pěkně, jen to chce pak přikoupit pouzdro. A teď co jsem koukal, tak už stojej kolem 3tis.
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Já osobně bych Olympusa nechtěl, koupil jsem si 2 roky na zpět Olympus Fe-190 a větší krám jsem neviděl, to fotky z toho jsou naprosto žalostný, jako neříkám že mjůčko fotí špatně, nevím neviděl jsem, ale jak mě jednou nějaká firma zklame tak už nikdy víc 

Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
kartou by som sa vobec nezaoberal, tie prakticky zadarmo...
pred dvoma rokmi som kupoval nejaku 1GB sracku za 1500sk, pred pol rokom 2GB dva krat rychlejsiu kartu tusim za 200Sk...
pred dvoma rokmi som kupoval nejaku 1GB sracku za 1500sk, pred pol rokom 2GB dva krat rychlejsiu kartu tusim za 200Sk...
pořídil jsme nakone Canon Powershot A470 ( za 2,400 CZK je do dílny super
). Kartu také neřeším mám jetse z předchodí minolty 521MB SD ( tu samou ) a známej mi má donest zadarmo 4GB ( nebo 2GB ?? ) SDHC.. takže karta mne nebolí..
Foták jeprimárne určen do dílny, pod auto atd takež za tu cenu mne nebude moc bolet když s ním nekde náhodou třísknu.

Foták jeprimárne určen do dílny, pod auto atd takež za tu cenu mne nebude moc bolet když s ním nekde náhodou třísknu.
vzal bych panasonic
http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fs3e-d92415.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alza.cz/panasonic-lumix-dmc-fs3e-d92415.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
máš plnou tašku jó máš?
no zrovna o nem se mi známej co je rpodává zmínil at dám ruce pryč asi jim přišla vadná serie ale z cca 15ks prodaných tento mesíc ( leden ) jich mají již 9 zpet na reklamaci a dokonce uvažovali že je ztahnou z prodeje a vrátí dodavateli..AlesShi píše:vzal bych panasonic
tak to fakt spis nebratIdaho píše:no zrovna o nem se mi známej co je rpodává zmínil at dám ruce pryč asi jim přišla vadná serie ale z cca 15ks prodaných tento mesíc ( leden ) jich mají již 9 zpet na reklamaci a dokonce uvažovali že je ztahnou z prodeje a vrátí dodavateli..AlesShi píše:vzal bych panasonic

máš plnou tašku jó máš?