To Fire je to fakt pecka a to kridlo neni spatny
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nějak se mi tam nezamlouvá to křídlo, jinak to je superFáboš píše:to fire: krása, opravdu pecka....
Fazeey píše:Fábošo: až to natuníš těma světlama tak to bude kára dobrá, muzem bejt naftadryfters bratři, zemi už na to neni
Ass brothers neasiFazeey píše:Fábošo: až to natuníš těma světlama tak to bude kára dobrá, muzem bejt naftadryfters bratři, zemi už na to neni
tojo takovej žanr mate rad, to se toho uvas na nocnim stolku vali hodne asyTommy1978 píše:Ass brothers neasiFazeey píše:Fábošo: až to natuníš těma světlama tak to bude kára dobrá, muzem bejt naftadryfters bratři, zemi už na to neni![]()
![]()
Tohle vsechno je hezky, ale pokud to auto nefunguje, je to celkem na prd... skoda, ze jsi tehda nedojel ani do Berouna, kdyz jsme byli projizdet okreskyFire píše:Díky za názory.To kontroverzní křídlo jsem měl koupený už asi před 2 lety, když auto bylo v total seriovém stavu a čekalo až proběhne nějakej bodikit. Šlo tam až na konec a taky jsem dlouho zvažoval jestli ho tam dát nebo ne (na prvním snímku ještě nebylo) ,nakonec jsem to rysknul a celkem spokojenost.
Co se ůprav týká :
Jednou z prvních a zásadnějších ůprav byla přestavba z automatu na manuál, aby s tím autem byla taky náká zábava a ne jen dát plnej a jet.
-Spojkový kit- Xtreme DCB Xtra-Heavy duty
-Odlehčený setrvák - Xtreme 4,3kg
-silentbloky motoru a převodovky - Nismo
-přední a zadní rozpěry- Japspeed
-stavitelný podvozek - TEIN Type flex –
-shortshift – Japspeed
-intercooler kit – Greddy
-oil reloc. Kit – Greddy
-olejový chladič
-Svíčky Denso iridium
- turbo - Garett GT2860RS
- 550 vstřiky – SARD
- nerezové svody
- vzduchový filtr kit – Greddy
- MAF Z32
- palivová pumpa Q7
-Blow off – HKS SSQV
-Budíky – Defi – teplota oleje, tlak oleje, tlak paliva, boost, EGT
-Průchozí výfuk bez katu + koncák R1
-ECU – Apexi PFC
-MBC
-Turbotimer HKS
-kola ROTA Torque drift 18x9,5
Výkon změřenej zatím nemám, ale můj předpoklad při 1baru - 300PS
Slabinou je motor , ten je v seriovém stavu zatím bez jakéhokoliv zásahu, ale k tomu se snad taky dostanu, jestli letos to ještě nevím... doba je zlá a prachy se ted hůř vydělávaj.
Jo a pls, zkuste se tolik nehádat, když o nic nejde ..hm
Tonene tovi se cete s Trábošem bratříčkovat neasi vihnideFazeey píše:
tojo takovej žanr mate rad, to se toho uvas na nocnim stolku vali hodne asy
Tommy1978 píše:Tonene tovi se cete s Trábošem bratříčkovat neasi vihnideFazeey píše:
tojo takovej žanr mate rad, to se toho uvas na nocnim stolku vali hodne asy![]()
![]()
V tom případě v pořádku.maRkusVT píše:Pro starleta: me se to dvoukilo taky libi, ale to neznamena ze si nemuzu z toho delat prdel, nerek sem tady na to ani jedno krivy slovo, akorat ty ses trosku vic ubohej urazet cizi auta... a mimochodem, facko nerezne, ale samo se odlehcuje
neasykujon píše:jaja, je to na pežo. A podle váhy soudím, že to asi bude pořádnej kus železa