Jéa, ingland CRN kolotoče + EBC grýn stafLaconi píše:To jsou z anglie pane kujón? Koukám správně na grín staf?
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jéa, ingland CRN kolotoče + EBC grýn stafLaconi píše:To jsou z anglie pane kujón? Koukám správně na grín staf?
Neni co voe řitní hrátky si nechte pro sebeFáboš píše:Tommy1978 píše:Tonene tovi se cete s Trábošem bratříčkovat neasi vihnideFazeey píše:
tojo takovej žanr mate rad, to se toho uvas na nocnim stolku vali hodne asy![]()
![]()
nezáviď![]()
ja nevim, me to lezelo rano u autaEiffel píše:jak to chutná?
jo to byl pech ,chvíli co jsem vyjel na dálnici, tak se mi ve dvou kilech ozvala rána jak svině a motor zdechnul ... naštěstí mi jen vylítnul z příruby blow, bez kleští jsem ho tam nemohl dostat zpátky, ... ještě že jsou ochotní kámoši (Tomita & Drifting) , kteří za mnou hned vyrazili s kleštěmaBordel píše: Tohle vsechno je hezky, ale pokud to auto nefunguje, je to celkem na prd... skoda, ze jsi tehda nedojel ani do Berouna, kdyz jsme byli projizdet okresky, byl jsem dost zvedavej, jak se bude v tech zatackach chovat
Fire píše:jo to byl pech ,chvíli co jsem vyjel na dálnici, tak se mi ve dvou kilech ozvala rána jak svině a motor zdechnul ... naštěstí mi jen vylítnul z příruby blow, bez kleští jsem ho tam nemohl dostat zpátky, ... ještě že jsou ochotní kámoši (Tomita & Drifting) , kteří za mnou hned vyrazili s kleštěmaBordel píše: Tohle vsechno je hezky, ale pokud to auto nefunguje, je to celkem na prd... skoda, ze jsi tehda nedojel ani do Berouna, kdyz jsme byli projizdet okresky, byl jsem dost zvedavej, jak se bude v tech zatackach chovat
![]()
Když tě to tak mrzelo tak proč jste mi s tím někdo nepřijeli helpnout, když jste byli nedaleko, ale v telefonu jsem slyšel jen .. no to je smůla tak jindy čus.
Tak to nechápu, já měl za to že je to snad samozřejmost že když se někomu něco podělá tak automaticky se vrátim a pomůžu...Navíc nechat někoho stát na dálnici, takový kamarády bych chtěl...Fire píše:to je jedno, neřeším to, pro mě bylo důležitý že to dobře dopadlo ... musel jsem na to ale reagovat
Tak to se nedivim..biohazard píše:asi v tom byl bordel
Starlet píše:...já měl za to že je to snad samozřejmost že když se někomu něco podělá tak automaticky se vrátim a pomůžu...
Sensei Jirka píše:Starlet píše:...já měl za to že je to snad samozřejmost že když se někomu něco podělá tak automaticky se vrátim a pomůžu...Mezi kamarády to samozřejmost je...nebo by měla bejt....pokud neni, pak to nejsou kamarádi....proto máme (mimo jiné) kamarády a známé
mno jasny,ja jen ze mi kamos porad rika ze se to neda nikde sehnat...tak se ptam na nejakej shopik kde to koupitSubTera píše:vt.tuner: tohle nevypada, ze by zrovna prislo novy z nejakyho eshopu...
hele mozna blbej dotaz ale jakej de z tech desticek prach? cernej, nebo zelenej?kujon píše:Jéa, ingland CRN kolotoče + EBC grýn stafLaconi píše:To jsou z anglie pane kujón? Koukám správně na grín staf?
Normální klasickej, oni jsou zelený jen z tý viditelný stranymáca píše:hele mozna blbej dotaz ale jakej de z tech desticek prach? cernej, nebo zelenej?kujon píše:Jéa, ingland CRN kolotoče + EBC grýn stafLaconi píše:To jsou z anglie pane kujón? Koukám správně na grín staf?
na Scirocco se taky dáváLaconi píše:Mě přijde že tohle posvátný lízátko z Laguny pasuje snad na každý auto