Jak udelat levne angel eyes a nazory???

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Jak udelat levne angel eyes a nazory???

Příspěvek od kowmen »

http://cgi.ebay.de/Angel-Eyes-set-Ford- ... ingPayment" onclick="window.open(this.href);return false;

jak to udelat???? nepříde mi to složite ale nevim z čeho je ten kroužek???? nevim zda to mam zkusit kdyz mi poradite co a jak tak to zkusiim třeba to bude fain...rady a napady na zapojeni a na vytvoření rad uvitam
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak udelat levne angel eyes a nazory???

Příspěvek od Rolljoin »

kowmen píše:http://cgi.ebay.de/Angel-Eyes-set-Ford- ... ingPayment

jak to udelat???? nepříde mi to složite ale nevim z čeho je ten kroužek???? nevim zda to mam zkusit kdyz mi poradite co a jak tak to zkusiim třeba to bude fain...rady a napady na zapojeni a na vytvoření rad uvitam
kdysi dávno tady bylo jedno dobré video jak nato ale nevim ani kde ho hledat tak si snad vzpomene někdo jiný.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

ashitake

Příspěvek od ashitake »

takze video s navodem je tu http://www.youtube.com/watch?v=0JSMQk61xQ8" onclick="window.open(this.href);return false;
tycku sezenes v obi... diody a podobne seznes v kazdym elektro obchode...
Pracant: Octavia TDI Combi
Závodniko: Cit ZX 120kw

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

v obi maj plexisklo jo? tak to si tam zajedu. já to chtěl objednávat od jedné firmy, ale tohle by bylo lehčí.

ashitake

Příspěvek od ashitake »

v obi maji ty tycky z ceho dela ty krouzky... resily jsme to na peugeot foru a kluci to sehnaly v OBI
Pracant: Octavia TDI Combi
Závodniko: Cit ZX 120kw

Koňas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koňas »

tak to je hodně dobre 8) , jelikož na pumu nedělaji andělske oči, tak se to pokusim vyrobit

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

ashitake píše:v obi maji ty tycky z ceho dela ty krouzky... resily jsme to na peugeot foru a kluci to sehnaly v OBI
no jasně to je plexisklo. ještě že mi tak dlouho trvalo než jsem si změřil jakej potřebuju průměr. jestil to v tom OBI fakt bude tak mi to ulehčí práci

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

hezky takze vsechno obi...ledky tech mam doma dost a prave nevim co s nima a tohle by bylo fain...jinak diky moc kluci

jo a jeste myslite ze na technicke s tim budou problemy???

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

no já už mám problém skoro se vším takže mi to je fuk, ale každopádně se podle mě stačí zeptat koholiv kdo si koupil světla už s angel eyes. já to budu mít na obrysovky a z todle důvodu to ještě vyvedu na vypínač stejně jako třeba neony a když něco tak to prostě vypnu do čočky mi to zasahovat a nebude takže světla budou svítit jak mají tak by neměl být problém. každopádně to je ale tak, že na to nebudeš mít homologaci a tím pádem jsi v řiti jako s uplně vším

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

a na co to pak zapojit????
docela mne to nadchlo je to takovy jednoduchy a halvne se mi fakt na moje starsi auto nevyplati kupovat svetla za X....

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

zapoj si to třeba na brzdový světla. to je otázka se zamysli trochu plus jsem to předchvíli psal. bud to na tlačítko a vždycky když chceš to zapneš a nebo na světla takže vždycky když budeš svítit tak budou zaplý i ty angel eyes

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

na http://www.e30.cz" onclick="window.open(this.href);return false; je navod jak na to v cestine, nejaky kluci to tam i za par slupek vyrabeji 8)
http://www.facebook.com/djdoemixx

Dunga

Příspěvek od Dunga »

ashitake píše:v obi maji ty tycky z ceho dela ty krouzky... resily jsme to na peugeot foru a kluci to sehnaly v OBI
jj, kdyby je nemeli v obi, tak jsem je videl v jysku, tenhle navod byl i na chevrotelmodifications.com (nebo tak nejak a daval jsem to na R19 forum), par lidi to tam melo/ma, tak je moznost i kuknout na vyrobu zlatych ceskych rucice, jinak v tom jysku meli i s kulatym prurezem, ne 6-ti uhelnik jak na videu a v tom navodu bylo myslim nahrat v horke vode nebo parou, to uz nevim...

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

tom96 píše:zapoj si to třeba na brzdový světla. to je otázka se zamysli trochu plus jsem to předchvíli psal. bud to na tlačítko a vždycky když chceš to zapneš a nebo na světla takže vždycky když budeš svítit tak budou zaplý i ty angel eyes
sorry nemel sem auktualizovanou stanku tak sem se zeptak ne??? nemusis bejt hned nervni
jo a jeste jedna vec:( sorry se naotravuju ja mam MONDEO 1993 a ma ve svetlech rozptylove plasty je sklo plast a pak zarovka nebude to tam vadit???

máca

Příspěvek od máca »

jinak idealni material na ty AE je koupit tycku na zaluzie, je takova jakoby sklenena a jestli muzu doporucit, tak radeji plnou, nez dutou, ta se pak pres neco pomoci tepla ohne do pozadovaneho tvary a nakonci se navrta a do tech otvoru se vlozi supersvitiva dioda, po obvode se to musi narezat pomoci platku do pilky na zelezo, aby se to svetlo krasne rozptylovalo a jeste jestli muzu malej zlepsovacek, zezadu co nebude videt tu tycku trosku zdrsnete pomoci smirkovyho papiru, pajk se tam to svetlo bude lip rozptylovat spek
cabrio bukvice

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

máca píše:jinak idealni material na ty AE je koupit tycku na zaluzie, je takova jakoby sklenena
to jsme taky řešili, ale to plexi se mi zdá lepší i kvůli tomu, že přeci jenom podle mě snese víc tepla než ta tyčka na žaluzie jistota je jistota a co jsem chtěl kupovat tak plexi 2m za asi 100kč nebo tak nějak je myslím uplně bez problémů. práce s nahřátím bude podobná jen to bude asi potřeba trochu dýl.

máca

Příspěvek od máca »

dve metrovy tycky na zaluzie stali 100 kc v hornbachu 8) a jeste yuz to ma peknej kulatej prumer, kterej jen prebrousis kuli vodivosti svetla, a je to, mozna je jeste nekde najdu ve sklepe :lol: to plexi je prave takovy moc pracny a "volsovy" tohle po obtoceni vypada presne jak AE akorat na konci to navrtas abys tam vlozil tu ledku...ikdyz dneska uz stoji naky uni AE okolo 300 za par, tak jestli se vubec vyplati se s tim takhle srat
cabrio bukvice

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

máca píše:dve metrovy tycky na zaluzie stali 100 kc v hornbachu 8) a jeste yuz to ma peknej kulatej prumer, kterej jen prebrousis kuli vodivosti svetla, a je to, mozna je jeste nekde najdu ve sklepe :lol: to plexi je prave takovy moc pracny a "volsovy" tohle po obtoceni vypada presne jak AE akorat na konci to navrtas abys tam vlozil tu ledku...ikdyz dneska uz stoji naky uni AE okolo 300 za par, tak jestli se vubec vyplati se s tim takhle srat
dykt to ani srani neni to je prace za par kdyz mas cas a vsechno po ruce tak to pude samo

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

nedavno kdyz jsem po netu koukal na ruzny zastavby cocek do svetel tak tam jeden typek daval i AE, ale nemel takovy ty klasicky krouzky, ale mel takovyho tenkyho "hada", takovou snurku a bylo to fakt tenoucky, zhasnuty to bylo bily a dal se s tim udelat jakejkoli tvar, nevite nekdo kde to sehnat?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

tom96
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom96 »

no já to budu dávat do mazdy a na to se neprodávaj ani omylem a koupit nějaký a potom je různě řezat atd. to si to fakt udělám sám jelikož je to zachvilku hotový. To navrtání je jasný jelikož když to bude dutý tak to bude svítit na pytel. Tedka jenom v optice se skoro nevyznám a nevím z čeho se tedka teda ty tyčky na žaluzie dělaj, ale to plexi by mělo to světlo odrážet líp než plast ne?

boda: netuším ale přemýšlel jsem použít jenom hadičku třeba co je v akvárku a vylejt to světlovodivím silikonem, ale jak by to svítilo netuším a nebo tam měl jenom nějakej ten pásek co se prodávaj do interierů

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

jj, ale tohle bylo silný tak milemetr a žádná dioda tam nebyla, vypadalo to jako bílej provázek

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

našel jsem to... chtěl jsem sem dat fotky, ale je jich tam spoustu a je k tomu i nejaky povidani, tak si to najdete :). ty AE jsou spis za půlkou

http://www.littodevilperformance.com/hi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

ja bych spiis potřeboval jak to vyřešit na mym mondeu mk1 protoze jsou tam ty debilni clony nebo co to je.....

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

tak clony necham ale dalsi otazka nebude to vadit bajonetum ve sviceni poslu foto vnitřku...
jinak tycky v obi nemely a cestou sem mel globus jen tak ze se tam kouknu a obevil sem za 100,- tyčky k tem žaluziim a jsou peckovy

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

Obrázek
Obrázek

na aute budou az dyl tohle je na nahradnim bajonetu a beze skla jeste mam sklo bohuzel:(...ja musim sundat naraznik abych se dostal do svetel

chico

Příspěvek od chico »

to je delane dle toho videa? vypada to dost gut

kowmen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowmen »

chico píše:to je delane dle toho videa? vypada to dost gut
odkoukano podle videa ale udelane vlastnim zpusobem

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

AE patří na BMW......ale kde se dají sehnat zástavby čoček (pouze čočky) do předních světel? Aby z toho byl klasický xenon a ne jen HID místo halogenky (majitele favoritů a jím podobné s HID bych střílel na místě).
....motor začíná u 6-ti válců....

-BOSS-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -BOSS- »

bóďa píše:našel jsem to... chtěl jsem sem dat fotky, ale je jich tam spoustu a je k tomu i nejaky povidani, tak si to najdete :). ty AE jsou spis za půlkou

http://www.littodevilperformance.com/hi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek
Japonec se sakra šikovnej, otázka, jestli by ho nevyšlo levněji koupit světla ze sedmi báwa..... ;-)
....motor začíná u 6-ti válců....

Stiloman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stiloman »

nebo koukni sem.......
http://forum.e30.cz/ccfl-angel-eyes-e30 ... 57733.html" onclick="window.open(this.href);return false;

jsou to ty,co mám v podpisu a svítí luxusně
...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“