Tak kliky ti nikdo nezapíše a hlavně to je co? to je čekám kdy lidi začnou vařit i čelní sklo
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
milosh píše:Yanku nic proti ale myslim ze s klasika plechama bys udelal vic parady nez opticky malyma alu
a ja si naopak myslim, ze toto je fajn. ono je to o kazdym individualne. proc na kazdy auto sr.t velky kola?? myslim, ze to je o konfortnejsim jezdeni.
tak já taky přihodim takhle to dopadá když člověk na stopce přehlídne mazdu (626)
no příště se rozhlídnu líp
Přílohy
DSC05551.JPG (54.17 KiB) Zobrazeno 1998 x
Ford Sierra 4x4 DOHC- bejvávalo...
Dodge Caravan V6- bejvávalo...
Opel Calibra 8v- crash, bejvávalo
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný
Tak hlavně že jsi ty ok ne? Vem si že by to nebyla Mazda ale nějaký husto_mega_racer s nabroušeným TDY tak to mohlo dopadnout hůře
kubi píše:Tak hlavně že jsi ty ok ne? Vem si že by to nebyla Mazda ale nějaký husto_mega_racer s nabroušeným TDY tak to mohlo dopadnout hůře
tak nějak, a to jsem se ještě rozhodoval čim pojedu, nejdřív jsem chtěl jet 406kou ale nějak jsem si to naštěstí rozmyslel, myslim že by ze mě byl rázem spolujezdec
Peugeot 406 v plný polní vč.kůže... kombi HDi + Opel Monterey 3.1LTD taky v plný