Bydlím, bydlíš, bydlíme
Moderátor: Dave0401
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bydlím, bydlíš, bydlíme
ja kupoval v polandu plovoučky vyšel 650m u nás kolem 900kč/m, ale řeknu Vám že už v životě ne plovoučky bez podlahového topení
, to raději teppich nebo hrubé lino 
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
tak tak davejte plovoucky a ja vam tam dam podlahovku 
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
ty si drahý jak volvo 
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
doma mame korkovou plovoucku a je to pohoda.. nemame s tim zaden problem. Je na tom videt prach, alespon vim kde vysavat 
Prach je videt na obou nasich podlahach, z toho si nic nedelej. Nemluve o tom, ze mam cerny nabytek. Ten si, prosim as, nikdy nekupujte, pokud nemate doma pokojskou.
Kde žiješ, bez pokojské 
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
provokater 
To lino v imitaci plovoucky vypada super. Ale cena? Brutal...fakt se plovoucka hned posere kdyz se neco rozlije? To je nake divne...chcu psa a ten se muze pocurat a rozliti vody bezna vec...
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
G3: ja jem netvrdil, ze to je pravidlem. Jen jsem se zamyslel nad tim, ze drevo, ac kvalitne osetreny, muze emto vlivum podlehat. Doba jde dopredu, to je jasny, ale bal jsem se toho, takze dreveny podlahy jsem rovnou zavrhl. Ta investice do lina na me momentalne zadny nasledky nenechava, pred rokem to bylo horsi, kdyz se spocita cel rekonstrukce blbyho 1+1, to jsem myslel, ze me omejou. Existujou v byte horsi dilema, nez je podlaha, pokud se nemuzes rozhodnout, kontaktuj nezavislyho odbornika, pokud nekdo takovej je...
ja znam docela dost domacnosti, kde maji laminatove plovoucky uz nejaky ten rok, decka na nich vychovali a porad vypadaji k svetu...
tak nevim, asi zalezi na kvalite daneho vyrobku... u nikoho jsem zatim to lino nevidel... snad u Joshe to uvidim brzy
tak nevim, asi zalezi na kvalite daneho vyrobku... u nikoho jsem zatim to lino nevidel... snad u Joshe to uvidim brzy
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Laminatova podlaha - vyhody a nevyhody: http://byt-a-dum.hyperbydleni.cz/byty/2 ... t-contents" onclick="window.open(this.href);return false;
Idealni podlaha do bytu, jak vybrat: http://byt-a-dum.hyperbydleni.cz/byty/2 ... -koberec-/" onclick="window.open(this.href);return false;
a dale: http://byt-a-dum.hyperbydleni.cz/byty/0/" onclick="window.open(this.href);return false;
Idealni podlaha do bytu, jak vybrat: http://byt-a-dum.hyperbydleni.cz/byty/2 ... -koberec-/" onclick="window.open(this.href);return false;
a dale: http://byt-a-dum.hyperbydleni.cz/byty/0/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
nevim muj názor je ten, že lino bych si nikdy nikde nedal, a navís u lina musí byt extrémně rovná podlaha a kajjaká spára nebo špatny spoj mirelonu pod ním jde vidět takže za mě ne, jsem pro laminátové nebo dřevěné podlahy, podotýkám že ty kvalitnější ne ty za 250kč/m2. Pokud se správně ošetřují tak neni problém, jinak doma mám taky pejska a nikdy jsem nespozoroval, že by podlaha byla někde poškrábaná od drápků.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.
http://www.zahrady-wojcik.cz/
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
Tomek: jaky spary? Prijed se podivat, jestlu nejakou najdes, dostanes medaily. Oni Ti tu slavnou drevenou podlahu prinesou vcelku 6x4m jako jeden vylisek bez sparu? Bohuzel jsem se zatim nepresvedcil, ze by laminatovy nebo dreveny podlahy mely byt zarukou "extrarovnosti".
mám doma v jednom pokoji lino nedá se to od plovoučky rozeznat. udržba snadná a furt vypadá prádně takže v poho. plovoučku mám taky i za 150m a i za 800m a můj názor je ten že plovoučka pořád pracuje není to ideal ale lepší než koberec .
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Tomek: jde videt, ze nevis o cem mluvis.......u lina zadne spary nemas.......jsou treba 4 metrovky a ty si objednas kolik chces beznych metru te 4 metrovky......
Ja jsem zase odpurce lamino plovoucky.......ale to je asi neco jak se hadat jestli je lepsi nafta nebo benzin......takze nekonecna pohadka....
Ja jsem zase odpurce lamino plovoucky.......ale to je asi neco jak se hadat jestli je lepsi nafta nebo benzin......takze nekonecna pohadka....
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Tommek2604
- Kontaktovat uživatele:
nemyslím spoje lamina ale povrch podlahy pod ním takžeJosh píše:Tomek: jde videt, ze nevis o cem mluvis.......u lina zadne spary nemas.......jsou treba 4 metrovky a ty si objednas kolik chces beznych metru te 4 metrovky......
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
KIA Opirus 3,5 V6
Felicia
máme doma taky lino (na první pohled pomalu jak plovoučka
)... je to fajné, není na tom zima, výborně se to pokládalo 
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám plovoučku v celem bytě a popravdě řečeno bych radeji uz bral nejaké kvalitnější lino. a kdyz vyberes kvalitní lino,tak ti ani ty malinké nerovnosti nepujdou vidět... narozil od proloucky se ti no nikdy nebude zvedat, vrzat apod...
Samozřejmě, kdybych na to měl pěkné peníze,tak bych asi dal drevenou plovoucku,ale to uz je cenove někde jinde.
Samozřejmě, kdybych na to měl pěkné peníze,tak bych asi dal drevenou plovoucku,ale to uz je cenove někde jinde.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
tak si měla koupit levnější třeba by byla spokojenější a ne za lino zaplatit jak za dřevo.Tommek2604 píše:nemyslím spoje lamina ale povrch podlahy pod ním takžeJosh píše:Tomek: jde videt, ze nevis o cem mluvis.......u lina zadne spary nemas.......jsou treba 4 metrovky a ty si objednas kolik chces beznych metru te 4 metrovky......
Ja jsem zase odpurce lamino plovoucky.......ale to je asi neco jak se hadat jestli je lepsi nafta nebo benzin......takze nekonecna pohadka...., známa ma lino za 700m a je to ve starším baraku, podlaha teměř rovná ale bylo nutno pod lino dat tabulovaný mirelon, a na tom linu jde krásně vidět jak jsou poukladané ty tabule mirelonu, na pohled rovne ale na linu jdou spáry vidět, ja bych si dal lino tak ku dveřím na boty
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
kazdopadne na podlaze je vzdy nejdrazsi priprava... pokud neni mistnost vylita samonivelacnim betonem, bude to vzdy "na hovno" 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
i ta dřevěná vrže občas taky mám 15mm hrubou a není uplně ok .Motor píše:Já mám plovoučku v celem bytě a popravdě řečeno bych radeji uz bral nejaké kvalitnější lino. a kdyz vyberes kvalitní lino,tak ti ani ty malinké nerovnosti nepujdou vidět... narozil od proloucky se ti no nikdy nebude zvedat, vrzat apod...
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
kurna jak to tak sleduju, tak ten teppich je nejmene problematicky 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
je,..ale co se v tom drzi marasu 
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
jak jednou tydne vysavas a jednou rocne vycistis na morko, tak neni problem...
kdysi byly jen koberce a zilo se..
kdysi byly jen koberce a zilo se..
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
kdyz plovoucku nevytiras(zametas) kazdy druhy den tak je tam porad bordel. na tom tepichu to alespon neni tak videt 
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
to je jasne... zase na druhou stranu nevytirej tyden a projdi se v bilych ponozkach po plovoucce a nebo po koberci co taky nebyl vysavany tyden 
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
jako ja sem taky zastancem koberce, ale to neni moderni
....kazdopadne v loznici koberec chci
a v obyvaku budu mit koberec jen pod konferakem 
..:: MB C-Klasse ::..
no ja taky zvazuju co nahodim misto koberce, ale ne ze bych s kobercem nebyl spokojeny, ale chci taky neco, jak rika remix, "moderniho"...
Joshua, nahazuj uz tu podlahu, a ja zatim hodim neco vychladit do mrazaku
Joshua, nahazuj uz tu podlahu, a ja zatim hodim neco vychladit do mrazaku
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- Motor
- Kontaktovat uživatele:
ja bych volil kvalitni lino a pod konferencak pekny koberecek.
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid