wesly.TDI píše:co ti kloužou galusky?gynga píše:Debilni sníh.. Už aby bylo léto
pozor na to Gyngous uz ma auto

Moderátor: Dave0401
wesly.TDI píše:co ti kloužou galusky?gynga píše:Debilni sníh.. Už aby bylo léto
pičo norek robi rukama??remix píše:Tak takhle sem te norek jeste nikdy nevidel![]()
http://www.maxim-pneuservis.cz/img/photos/3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Přečti to ještě jednou, dělá šéfa. Rukama nerobí, jen na hubě. Buzeruje podřízenéwesly.TDI píše:pičo norek robi rukama??remix píše:Tak takhle sem te norek jeste nikdy nevidel![]()
http://www.maxim-pneuservis.cz/img/photos/3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proto venku tak fuja
Ty voe tet jsem si na to vzpomelnoreking píše:polaci sou super .. predevcirem nas tahali ze skarpy
Omega taky neni nejlehci auto ze?remix píše:norek z baworem bokoval jo
kazdopadne poznatky ze zimy .... zadni nahon uz nikdynemam tam zadnou stabilizaci ani nic a pri jakemkoliv pridani plynu jde zadek do strany, ted na tech hlavnich cestach kdyz sou cele zasnezene dost na pi*u
to i s fackem se mi jezdi v tomhle pocasi lepe..
tak to ja mam presne opacne pocity a zkusenosti se zadohrabem... samozrejme do jiste miry taky diky ASCremix píše:norek z baworem bokoval jo
kazdopadne poznatky ze zimy .... zadni nahon uz nikdynemam tam zadnou stabilizaci ani nic a pri jakemkoliv pridani plynu jde zadek do strany, ted na tech hlavnich cestach kdyz sou cele zasnezene dost na pi*u
to i s fackem se mi jezdi v tomhle pocasi lepe..
Kdysi se vozil cement atp v kufru tak se neni za co stydet ani dnes, kdyz mas "nevhodne auto na zimu"...hlavne ted v tom snehu. Jestli chces "potesit" tak ted v radiu rikali ze ma sypat do pristiho vikendu...taky me to moc netesiremix píše:nejhorsi je ze ja to proste srovnavam s audi co sem mel predtim.. jednu zimu sem odjezdil v 4x4 a ted zadohrab a je to proste sto a jednasamozrejme na mokru nebo suchu mi to absolutne nevadi, ale v tom snehu to je hruza a to mam temer nove zimaky vsechny ctyri... je to moc tezke a dlouhe auto ta omega, sestivalec tezky jak cyp a zadek prazdny lehky..