Xenony problém!

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
standho
Kontaktovat uživatele:

Xenony problém!

Příspěvek od standho »

Mám takový problém a nevím jak ho vyřešit, namontoval jsem si xenony na fiat brava,ale při zapnutém klíčku bez nastartovaného motoru když zapnu světla(xenony) tak mi vyskočí tachometr a otáčkoměr na max a zase spadnou a vymaže se počítadlo KM nevíte co s tím??? :?
Naposledy upravil(a) standho dne 21 úno 2009 12:53, celkem upraveno 2 x.
Fiat Brava 1.6 16V 100SX

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: Xenony problém!

Příspěvek od SPEEDY »

Nekvalitní ballasty
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

standho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standho »

Ondras píše:Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
co to meleš musíš na mě česky
Fiat Brava 1.6 16V 100SX

standho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standho »

tak to pořád nejde
Naposledy upravil(a) standho dne 21 úno 2009 15:13, celkem upraveno 1 x.
Fiat Brava 1.6 16V 100SX

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

standho píše:
Ondras píše:Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
co to meleš musíš na mě česky
to je jen ondras...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

:smich: teď jsi mi připoměl když jsem měl tempru a po dešti jsem jel do města a místo bliknru to přerušovaně troubilo a stíralo stěračema. A tacho se mi přepínalo z kilometrů na míle :lol: fiat mno :lol:
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

standho
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od standho »

Tak se zdá že problém je vyřešen vyměnil jsem pojistky místo 10A na 15A a vše plně funkční - převzato z jiného fóra 8)
Fiat Brava 1.6 16V 100SX

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)

Cuore Sportivo

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...

hehe mno já neřek že neumí el. ale že mi napršelo do el. musel jsem to rozebrat a vyfoukat fenem :)

pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly.

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Rolljoin píše:
Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...

hehe mno já neřek že neumí el. ale že mi napršelo do el. musel jsem to rozebrat a vyfoukat fenem :)

pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly.
Vsak ja to nemyslel na tebe ale obecne kdyz uz se tady narazelo na elektroinstalaci v italskych autech. Nedavno jsem cetl diskuzi na GSI foru kde se na toto tema take diskutovalo a docela jsem se pobavil nad tim co nekteri clenove vypusti z h.uby Samozrejme ze se to stat muze to nepopiram. Ovsem shazovat vinu na Fiata popr na jinou znacku je zcestne - za to ze tam Bosch zkur.vil vse co mohl Fiat nemuze. Mel jsem 2x Tipo a Tempru a zadny problem jsem s nimi nikdy nemel at uz se jedna o motor, elektriku, korozi atd. Ted mam Alfu a taky spokojenost. Sorry za OT.

Cuore Sportivo

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka..

pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly
Vsak ja to nemyslel na tebe ale obecne kdyz uz se tady narazelo na elektroinstalaci v italskych autech. Nedavno jsem cetl diskuzi na GSI foru kde se na toto tema take diskutovalo a docela jsem se pobavil nad tim co nekteri clenove vypusti z h.uby Samozrejme ze se to stat muze to nepopiram. Ovsem shazovat vinu na Fiata popr na jinou znacku je zcestne - za to ze tam Bosch zkur.vil vse co mohl Fiat nemuze. Mel jsem 2x Tipo a Tempru a zadny problem jsem s nimi nikdy nemel at uz se jedna o motor, elektriku, korozi atd. Ted mam Alfu a taky spokojenost. Sorry za OT.
Já měl tempru 1,9TD téměř bez údržby. měl to předemnou jeden flákač (můj tata) a běžně měnil olej až po 30tis jinak snad nic. Jednou prdla hlava v zimě pač nedal nemrznoucí. A najel přes 400 tis když jsem ho prodával a motor byl ok jen turbou hulilo :D Ale kastle total průhledná že snad ani stín neházela :lol:

Venca146
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca146 »

Rolljoin píše:
Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka..

pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly
Já měl tempru 1,9TD téměř bez údržby. měl to předemnou jeden flákač (můj tata) a běžně měnil olej až po 30tis jinak snad nic. Jednou prdla hlava v zimě pač nedal nemrznoucí. A najel přes 400 tis když jsem ho prodával a motor byl ok jen turbou hulilo :D Ale kastle total průhledná že snad ani stín neházela :lol:

Taky jsem mel 1,9TD v Tempre a v Tipu (verze GT - turbo Garett oproti "normalnimu" Tipu TD ktere melo KKK a nejake vychytavky navic - maximalka byla nekde kolem 200km/h) a ve druhem Tipu jsem mel 1,7D. Ani s jednim jsem nemel jediny problem mimo bezne udrzby, motor slapal jak mel, kastle bez koroze (mam overene ze drzi dodnes) a jelo to moc pekne - s Tipem GT jsem prohanel TDI od VW i BMW 318i. V Tempre bylo vic mista jak v Oktavce atd.... Takze ja na Fiata nemuzu rict jedine krive slovo - rad na nej vzpominam.

Cuore Sportivo

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“