Xenony problém!
Xenony problém!
Mám takový problém a nevím jak ho vyřešit, namontoval jsem si xenony na fiat brava,ale při zapnutém klíčku bez nastartovaného motoru když zapnu světla(xenony) tak mi vyskočí tachometr a otáčkoměr na max a zase spadnou a vymaže se počítadlo KM nevíte co s tím??? 

Naposledy upravil(a) standho dne 21 úno 2009 12:53, celkem upraveno 2 x.
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
Re: Xenony problém!
Nekvalitní ballasty
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
co to meleš musíš na mě českyOndras píše:Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
tak to pořád nejde
Naposledy upravil(a) standho dne 21 úno 2009 15:13, celkem upraveno 1 x.
Fiat Brava 1.6 16V 100SX
to je jen ondras...standho píše:co to meleš musíš na mě českyOndras píše:Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Ondras píše:Fehler in allen Teilen a jeho magická elektroinstalace. Z toho si nic nedělej. Za deště ti jistě místo blinkrů bliká na jedné straně zpátečka a na druhé mlhovka.

EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Tak se zdá že problém je vyřešen vyměnil jsem pojistky místo 10A na 15A a vše plně funkční - převzato z jiného fóra 

Fiat Brava 1.6 16V 100SX
njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...
hehe mno já neřek že neumí el. ale že mi napršelo do el. musel jsem to rozebrat a vyfoukat fenem

pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly.
Vsak ja to nemyslel na tebe ale obecne kdyz uz se tady narazelo na elektroinstalaci v italskych autech. Nedavno jsem cetl diskuzi na GSI foru kde se na toto tema take diskutovalo a docela jsem se pobavil nad tim co nekteri clenove vypusti z h.uby Samozrejme ze se to stat muze to nepopiram. Ovsem shazovat vinu na Fiata popr na jinou znacku je zcestne - za to ze tam Bosch zkur.vil vse co mohl Fiat nemuze. Mel jsem 2x Tipo a Tempru a zadny problem jsem s nimi nikdy nemel at uz se jedna o motor, elektriku, korozi atd. Ted mam Alfu a taky spokojenost. Sorry za OT.Rolljoin píše:Venca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka...
hehe mno já neřek že neumí el. ale že mi napršelo do el. musel jsem to rozebrat a vyfoukat fenem![]()
pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly.
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo
Já měl tempru 1,9TD téměř bez údržby. měl to předemnou jeden flákač (můj tata) a běžně měnil olej až po 30tis jinak snad nic. Jednou prdla hlava v zimě pač nedal nemrznoucí. A najel přes 400 tis když jsem ho prodával a motor byl ok jen turbou huliloVenca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka..
hehe mno já neřek že neumí el. ale že mi napršelo do el. musel jsem to rozebrat a vyfoukat fenem![]()
pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly
Vsak ja to nemyslel na tebe ale obecne kdyz uz se tady narazelo na elektroinstalaci v italskych autech. Nedavno jsem cetl diskuzi na GSI foru kde se na toto tema take diskutovalo a docela jsem se pobavil nad tim co nekteri clenove vypusti z h.uby Samozrejme ze se to stat muze to nepopiram. Ovsem shazovat vinu na Fiata popr na jinou znacku je zcestne - za to ze tam Bosch zkur.vil vse co mohl Fiat nemuze. Mel jsem 2x Tipo a Tempru a zadny problem jsem s nimi nikdy nemel at uz se jedna o motor, elektriku, korozi atd. Ted mam Alfu a taky spokojenost. Sorry za OT.

Rolljoin píše:Já měl tempru 1,9TD téměř bez údržby. měl to předemnou jeden flákač (můj tata) a běžně měnil olej až po 30tis jinak snad nic. Jednou prdla hlava v zimě pač nedal nemrznoucí. A najel přes 400 tis když jsem ho prodával a motor byl ok jen turbou huliloVenca146 píše:njn, to by musel Nemecky Bosch nejdriv delat kvalitni elektroinstalaci - vzdycky me rozesmeje nejaky chytrak ze ktereho vypadne ze "Italove neumej elektriku" pritom ta "elektrika" je Nemecka..
pak vše OK jen ty míle mi tam zůstaly
Vsak ja to nemyslel na tebe ale obecne kdyz uz se tady narazelo na elektroinstalaci v italskych autech. Nedavno jsem cetl diskuzi na GSI foru kde se na toto tema take diskutovalo a docela jsem se pobavil nad tim co nekteri clenove vypusti z h.uby Samozrejme ze se to stat muze to nepopiram. Ovsem shazovat vinu na Fiata popr na jinou znacku je zcestne - za to ze tam Bosch zkur.vil vse co mohl Fiat nemuze. Mel jsem 2x Tipo a Tempru a zadny problem jsem s nimi nikdy nemel at uz se jedna o motor, elektriku, korozi atd. Ted mam Alfu a taky spokojenost. Sorry za OT.Ale kastle total průhledná že snad ani stín neházela
Taky jsem mel 1,9TD v Tempre a v Tipu (verze GT - turbo Garett oproti "normalnimu" Tipu TD ktere melo KKK a nejake vychytavky navic - maximalka byla nekde kolem 200km/h) a ve druhem Tipu jsem mel 1,7D. Ani s jednim jsem nemel jediny problem mimo bezne udrzby, motor slapal jak mel, kastle bez koroze (mam overene ze drzi dodnes) a jelo to moc pekne - s Tipem GT jsem prohanel TDI od VW i BMW 318i. V Tempre bylo vic mista jak v Oktavce atd.... Takze ja na Fiata nemuzu rict jedine krive slovo - rad na nej vzpominam.
Cuore Sportivo
Cuore Sportivo