Moderátor: Dave0401
hej já taky,to je uplně luxus,až zdědím hradčany tak si to auto koupímmodry.neon píše:ja to CC zeru
Me prave prisly jak z R32 nebo nakeho hrozneho zla...F.l.a.n.e.l. píše:seš si jistý? takové boční vedení neměla ani calibrawesly.TDI píše:myslím že přečalouněně z kakadeta Gsi 16V![]()
![]()
To nemam rad...ty decka si pak niceho nevazi.Mr.Stilisimo píše:Tadytoho Pašíka CC dostal mojí mladý spolužák ze školy,od rodičů,asi inspirace,aby udělal maturitu
Mr.Stilisimo píše:Tadytoho Pašíka CC dostal mojí mladý spolužák ze školy,od rodičů,asi inspirace,aby udělal maturitu
ja bych rekl ze by to mohly byt onyF.l.a.n.e.l. píše:seš si jistý? takové boční vedení neměla ani calibrawesly.TDI píše:myslím že přečalouněně z kakadeta Gsi 16V![]()
![]()
ty je máš doma?remix píše:ja bych rekl ze by to mohly byt onyF.l.a.n.e.l. píše:seš si jistý? takové boční vedení neměla ani calibrawesly.TDI píše:myslím že přečalouněně z kakadeta Gsi 16V![]()
![]()
jo nesedi mi:PemaR píše:Ceho? Myslis ty mracitka a plast vzadu pod naraznikem?
to sou male věci...nevypada to auto špatně...barva vkusna,kola pěkné,ted zaleži co to ma za motor,vybavu....myslim že jeho stredja nebude řešit podlozky pod spz atd.Dave0401 píše:jo nesedi mi:PemaR píše:Ceho? Myslis ty mracitka a plast vzadu pod naraznikem?
mracitka
podlozka pod predni SPZ
striska na zadnim okne
chrompaket (byt od vyroby, ale k tehle barve fakt eklig, radeji mel hodit listy do barvy)
difuzor zadniho naraznik
dvojita koncovka se tam vubec nehodi (radeji nic nez toto)
podlozka pod zadni SPZ
jinak bych k tomu vyhrady nemel