Nové těsnění - vadné?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nové těsnění - vadné?
Možná to sem uplně nepatří, ale dnes jsem zakoupil nové těsnění pod hlavu a přijde mi že je to nějaká fušeřina. Ty kovové " plechové" obroučky které jsou na těsnění nemají vůbec pravidelný tvar " myšleno kulatý"
Zajímá mě jestli je to normální, a nebude to mít na nic vliv, nebo to mám reklamovat.
Pár těsnění jsem už měnil, ale nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost. Jelikož to jde do mého mazla, nechci nic pokoušet. Rozebírat velký motor v malém prostoru nechci absolvovat zbytečně znovu. Vzhledem k tomu že teď piplám hlavu tak mi mm přijde jako cm a takové těsnění mě moc nevoní " z pohledu slícování"
To původní bylo také nedokonalé, ale myslel jsem že z nějakého důvodu provozem zdeformované.
Těsnění je značky "reinz"
Zajímá mě jestli je to normální, a nebude to mít na nic vliv, nebo to mám reklamovat.
Pár těsnění jsem už měnil, ale nikdy jsem tomu nevěnoval pozornost. Jelikož to jde do mého mazla, nechci nic pokoušet. Rozebírat velký motor v malém prostoru nechci absolvovat zbytečně znovu. Vzhledem k tomu že teď piplám hlavu tak mi mm přijde jako cm a takové těsnění mě moc nevoní " z pohledu slícování"
To původní bylo také nedokonalé, ale myslel jsem že z nějakého důvodu provozem zdeformované.
Těsnění je značky "reinz"
Re: Nové těsnění - vadné?
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
čoveče nevím co to je vůbec za značku ten reinz..poprvý sem o tomslyšel teprv loni a každej to dává do inzerátů na auta který prodávaj..já teda jezdím Goetze, nebo kalina a není problém..
No je to ještě překoupený od kellyny. Ale to můj problém neřeší. Zajímá mě když to bude těsnění z 2 tisíce, jestli to bude kulatý. Protože dneska si tím můžes být jistý až když to máš v ruce.
Neznamená že co bude drahý bude ok a naopak. Taky jsem myslel že reinz bude ok
Neznamená že co bude drahý bude ok a naopak. Taky jsem myslel že reinz bude ok

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 21 úno 2012 12:02, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Ano jako písty nebo válce. Ale právě že to není jeden rádius ale tvar se skládá tak z 5 - 6 rádiusů.
Prostě nějaký zmetek. Jinak díky půjdu vrátit a seženu kulaté

To bude nejlepší.tom28 píše:Ano jako písty nebo válce. Ale právě že to není jeden rádius ale tvar se skládá tak z 5 - 6 rádiusů.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
prostě kelly nebrat.. těžko někomu pořát vysvětlovat
kalinu sem zkusil a bez problémů fungovala,ale taky nevypadá nijak vábně... nejvíc se mě líbilo origo od pohledu.. ale asi toho taky moc nesnese

kalinu sem zkusil a bez problémů fungovala,ale taky nevypadá nijak vábně... nejvíc se mě líbilo origo od pohledu.. ale asi toho taky moc nesnese
jestli ten reinz nebude victor reinz
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

mě stačí,že dodavatelem pro kelly jsou poláci a tím pro mne kelly končí
ono v podstatě poláci jsou dodavatelem pro všechny, protože je to o penězích
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 

z větší části máš pravdu..proto se tak markantně prohlubuje rozdíl mezi originálními a kvalitními díly a jejich náhražkami.. já jsem s neorigo z polska hrubě nespokojen a často to ani není nejlevnější..
Ano byl to viktor reinz...
Vrátil jsem ho a nechal poslat goetze. Tak u vidíme. Jinak fakt nevím co jiného. Prijde mi že už je fakt jedno co koupím. Taky mě ujistil, že je to vše made by Poland.
Nebo tady někdo prodává lepší zboží?
Vrátil jsem ho a nechal poslat goetze. Tak u vidíme. Jinak fakt nevím co jiného. Prijde mi že už je fakt jedno co koupím. Taky mě ujistil, že je to vše made by Poland.
Nebo tady někdo prodává lepší zboží?
zkus zjistit kolik stojí nové originál. Nebude to nejhorší a vypadá to trošku jinak.. 

osobně victor reinz patří v našich končinách k velmi dobrým těsněním, a nemůžu si na něho stěžovat, a když tu někdo vzpomenul kalinu, tak kalina používá tu výpln mezi plechy taky od reinze

to je docela možné,taky ta kalina nevypadá vábně... ale což už..
vrať ho a kup originál, taky jsem koupil druhovírobu a zase mi pořád tekl olej z podhlavy z olejovýho kanálku....
A od tý doby co jsem koupil originál je to v pořádku
A od tý doby co jsem koupil originál je to v pořádku

dobrá rada nad zlato, např pro nissan 200sx vyrábí originál ajusa a pokud ji tam strčíš, tak po pár km to děláš znova, nevím proč tak tomu je, ale je to pravda

Tak přišel Goetze. Ještě jsem ho neviděl, ale kamoš mi říkal, že ten reinz byl proti tomu zlatej.
Jinak vypadá to že v bmw davají orig. taky reinz, ale nevím to na 100%. Ještě se rýsuje těsnění na zakázku, prý by mělo stát stejný kačky jak tyhle "polandy"
Tak uvidím.
Jinak vypadá to že v bmw davají orig. taky reinz, ale nevím to na 100%. Ještě se rýsuje těsnění na zakázku, prý by mělo stát stejný kačky jak tyhle "polandy"
Tak uvidím.
co vím tak reinz je velice slušná značka, ale kov je kov

originál od nissan pro 200Sx je naprosto v pořádku..stojí okolo 2000korun
ajusa není žádný originál ,ale to samé jako polsko v bledě modrém

tomu nevěřím,..že používá BMW polské těsnění.... ono že ho tam cpou v servisech je jiná věc,protože lidé většinou nechtějí platit majlanttom28 píše:Tak přišel Goetze. Ještě jsem ho neviděl, ale kamoš mi říkal, že ten reinz byl proti tomu zlatej.
Tak uvidím.
to taky netvrdím. že mají polské těsnění.....
Reinz asi není polský výrobek. ale jestli reinz dovežený z polska je jako reinz ze západu to je věc druhá.
Jinak jsem mluvil s manikem který vyrábí těsnění, a ujišťoval mne že reinz je jedno z nejlepších těsnění. A co mi vysvětloval, tak tvar obroučků se může odvíjet od tvaru spalováku. je to prý běžné
Reinz asi není polský výrobek. ale jestli reinz dovežený z polska je jako reinz ze západu to je věc druhá.
Jinak jsem mluvil s manikem který vyrábí těsnění, a ujišťoval mne že reinz je jedno z nejlepších těsnění. A co mi vysvětloval, tak tvar obroučků se může odvíjet od tvaru spalováku. je to prý běžné

Ano to je dosti možné protože vyrobit několik obloučků je podstatně zěžší a nákladnější než vyrobit prostě díru... nic méně... nevím ale já značku reinz znám... vyrábí oem pro daihatsu... mněl jsem pod makovicí ajusu ta foukla bych řekl skoro po nastartování a reinz byl oki...tom28 píše:to taky netvrdím. že mají polské těsnění.....
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
to goetze nebo jak to fakt neznám to bych neriskoval...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
no tak těsnění pod palici jsem měl v ruce vždy jen s kulatou dírou
mě přesvědčilo nejvíc originál těsnění od výrobce značky automobilů a myslím ,že důkazem jeho kvalit jsou stavy km tachometrů se kterýma se dostaví do servisu s problémy s těsněním hlavy..

vytáhnu ze záhrobí tohle staré téma, ať nezakládám nové
.... řeším teď těsnění pod hlavu na jednom starém TD předkomůrkáči a posílám ke Kalinovi na výrobu těsnění rozvodů, tak jsem si říkal co mu tak fouknout i těsnění pod hlavu .... jak je to s tou jeho výrobou? je to raději pro použití, když není dostupná aftermarket náhrada nebo je třeba high performance řešení, takže pokud Victor Reinz na ten motor těsnění dělá, tak ho koupit raději hotové? A nebo to je na ještě vyšší úrovni zpracování a pokud mám možnost, tak ho nechat vyrobit u Kaliny (přidružený efekt je nižší cena u Kaliny)
díky
.... řeším teď těsnění pod hlavu na jednom starém TD předkomůrkáči a posílám ke Kalinovi na výrobu těsnění rozvodů, tak jsem si říkal co mu tak fouknout i těsnění pod hlavu .... jak je to s tou jeho výrobou? je to raději pro použití, když není dostupná aftermarket náhrada nebo je třeba high performance řešení, takže pokud Victor Reinz na ten motor těsnění dělá, tak ho koupit raději hotové? A nebo to je na ještě vyšší úrovni zpracování a pokud mám možnost, tak ho nechat vyrobit u Kaliny (přidružený efekt je nižší cena u Kaliny)
díky
Rozebral jsem 3 motory s kalinou a kalinu bych už nepoužil, doslova ten plech u těch vodních kanálů hnil