Já upravuji auto jen tak lehce zvenku oplácávám drobnostma ale jak vidím vás berete to fakt pořádně zgruntu.. to hodně oceňuji.. je to fakt bomba a odvádíte dost dobrou práci.. já na to nemám prostředky:( ale fakt auto až bude doufám že se někde uvidíme a pokecáme moc se na to těším.. jen tak dál a je to na tuning cup !
hej na to ze calibra me nijak nepritahuje tak tahle se mi libi a hlavne mas fakt fain ze mas cim jezdit atd....ja bych nejradsi taky vsechno natrel zakladem aspon jenom
Mondeo MK I 1.8 TD....neni to rychlá kára ale mam ji rád
Breakthru:jj,ja sem ji vyvaroval,mezery tam jsou tak 10mm max,jinak jak je ta podlaha spojena,ta cast co rozdeluje predek a zadek,tak to je zavareny cely,jinak sem nechtel aby to bylo moc vyhraty,spoje budou vymatlany karosarskym tmelem,jak zevnitr,tak zvenku a pak zevnitr cerne body a zvenku bile,zda se ti to spatne?
kowmen:To je fuk,kazdej je zvyklej na jinej vykon,treba nekdo kdo je zvyklej na 300ps by rekl ze moje auto je totalni chciplyna,kdyz si zvyknes na lepsi,tak je to jasny,dolu se vraci spatne
Čau kluci tak jako ten bílej podběh mě absolutně dostal je to krása!!! Už se těším až to uvidím všechno na živo!!! A ještě lepší to bude jak říká poly až to bude všechno v kupě...!!!
Fakt moc pěkná práce to se mi líbí když se někdo takhle stará o auto jen škoda že si pohřbil 4x4 kdyby si stim potřeboval helpnout tak dej vědět na pár calinách už jsem to opravil nebo spíš dal dohromady žádná věda to neni
Cali16v:Diky moc, 4x4 sem pohrbil (ZATIM) chtel bych ji funkcni,veda to nejni,ale finance,to je ten hlavni problem,mam spatnej ventil a kouli,ale az to budu davat do pucu,tak se zgeneralkuje TBX,kardan,aj diferak.... kdyby jsi mel nejaky foto,tak bych byl rad,mam fotky rozebranyho TBX,ale cim vic toho budu mit,tim lip,jinak dik