Firefox - vyhledavani
Moderátor: Rudi
Firefox - vyhledavani
Doufam, ze se do IT sekce nekdo podiva. Mam problem posledni dve hodiny, z cista jasna se mi v liste poslednich odkazu a tam ,kde se zadavaji odkazy, objevuji polozky z oblibenych misto nejcasteji zadavanych odkazu. Nevite, jak to zase prehodit? Mam posleni verzi 3.0 a kdyz jsem na Seznamu.cz, ikonka hvezdy je vyplnena zlute, jinde ne. Mam jeste druhy ucet a tam je to OK. myslim, ze jsem na neco omylem kliknul a nevim na co. Od ty doby je to takhle a stve me to. Diky za pomoc.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Firefox - vyhledavani
have you tried turning it off and on again?
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
ja bych mel k firefoxu taky dotaz.... po posledni aktualizaci se mi ve firefoxu prestali zobrazovat velke obrazky na aukru ( miniatury v pohode) dela to jen na tomto serveru... nevite co stim???
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Mně to taky dělásotomaior píše:ja bych mel k firefoxu taky dotaz.... po posledni aktualizaci se mi ve firefoxu prestali zobrazovat velke obrazky na aukru ( miniatury v pohode) dela to jen na tomto serveru... nevite co stim???
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Fazole, toste mi poradil, tovite ze jo.
používej prohlížeč - OPERU 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Bali, voe, dofcera fachal Firefox jak divej a najednou sup a bylo to. Tak jsem vsecky oblibeny presunul do jiny slozky a do klasickejch zalozek jsem dal odkazy, ktery nejcasteji pouzivam. Aspon neco.
Problem vyresen, ale jen napul, v about:config jsem zatrhl, aby se mi nezobrazovali ulozny polozky, ale ted se mi pro zmenu pod sipkou nerozbali zadne stranky, takze vzdycky musim zadat adresu. Nevi nekdo, jak na to?