H4 blue homologace E

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
vajgar.info

H4 blue homologace E

Příspěvek od vajgar.info »

Dneska jsme s klkama resili predni optiku.. Mam na sve astre F origo svetlomety a v nich H4 s modrym sklem.... Maji homologaci E, tudiz jsou schvaleny pro provoz na pozemni komunikaci. Kluci vsak tvrdi ze na STK enmam sanci a pokud me zastavi policajti tak me cekaji body a pokuta. Jak to chlapi je?

Ritchma
Moderátor

Re: H4 blue homologace E

Příspěvek od Ritchma »

Pokud maj éčko, tak proč by si neměl mít šanci na STK a u policie? To je maličko nemysl, ne?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Jak někde psali.. Ečko ti dá šikmovokej kam chce... Mám "nehomologovaný" h4 100w.. ono teda mezi 60w a 100w neni ždánej rozdíl (u toho výrobce co mám, svítí to furt mizerně málo) a žádný problém.. žárofka uplně modrá a svítí to čistě bíle + k tomu mám didodový bílý parkovačkÿ, které ovšem samy svítí namodrale. Když mě stavěli (viděli na benzině rozsvícené jen parkovačky , tak si počkali až pojedu) tak jsem vytahl rozsvícenou parkovačku ven z paraboly.. ukazal jak to je krásně bílé a nazdar :lol:
Paradox je, že bez homologace je člověk pořídí za pár korun... a svítí to pořád. Otec koupil Philipsky za x stovek... a už se shání po těch mých páč mu praskly.

Žárovka je věc, u které se ta homologace dá přehlédnout.. nesmí to svítit modře jak 12k xenon. A beztak chlupatý jdou tedka po hid sadách :smich:
Naposledy upravil(a) Fresch dne 27 úno 2009 18:13, celkem upraveno 1 x.
A4 3.0 V6 quattro

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ukážeš policajtovi že to má homologaci a pochybuju, že jí začne zpochybňovat.....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Fresch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fresch »

Ritchma píše:Ukážeš policajtovi že to má homologaci a pochybuju, že jí začne zpochybňovat.....
To je taky pravda... jen jestli maj policajti homologaci na ty modrý majáky :lol:
A4 3.0 V6 quattro

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“