jeste podam par info o hudyho novy karce, je to 320ic, plastak, 92, cerna kuze, top stav, neponicenej interier, velku BC, el strecha, samozrejme nefunkcni na 100%

diamantschwarz metallic, puvodni stav z nemecka, a motor ma predelavku na euro 2 a ma najeto poctivych 60000km, je k tomu papir z bmw, ze ho pred nakou dobou menili, auto melo jen dva maly puchejrky na zadnim lemu, jinak vonavka, co auto dostalo uz tady u nas v CZ, novej sportovni podvozek 80/60, mracitka, ledvinky, rieger spoiler, prahy, novej seriovej vejfuk s koncovkama, ten puvodni s "rourou" sel do kytek

novy predni ciry kourovy blinkry a ty samy zadni svetla, pak se dolakovavali listy narazniku, plast pod zadni spz, a na auto se dali moje kanaldekly, aby na tom byli aspon naky zimaky

jinak doma uz cekaji 9x16 brocky

v aute sem jel a je to proste kurva znat auto z cech a z ddr, nic nemlati, vsechno jde zlehka, a jeste v ddr pred prodejem delal majitel novou stk a daval tam komplet novy ramena na predek

co ho jeste ceka, cerny helly na predek, xenony a pak se uz jen masirovat, v interieru par dodelavek. a na auto nalepit ty veci co sme nastrikali, ted an to jeste nebylo to spravny pocasi a hlavne cas, bawo zustalo tady v garazi a hudy si to zase sral do dortmundu