Žluté víko na Dell Inspiron
Moderátor: Rudi
Žluté víko na Dell Inspiron
Nevíte kde by se dalo sehnat žluté víko na Dell Inspiron?Jestli ho neseženu tak jsem mrtvej muž.
Peugeot 206 1.1i 44KW/60HP r.v. 2001
Re: Žluté víko na Dell Inspiron
volat podporu dellu... nejlepsi, nejrychlejsi podpora co jsem kdy v životě zažil
A4 3.0 V6 quattro
Jenže je tu jeden problém.Já mám toho noťase pujčenýho od kámošky,abych si udělal nějakou práci a mě se podařilo ten kryt odřít.Musel sem jí dlouho přemlouvat.Takže já to potřebuju nějak vyřešit a ten kryt vyměnit,aby to nezjistila.
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
seš mrtvej muž
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
jako tohle nikde jako díl neseženeš než na objednávku... nevim jestli to je lakovaný... tak to třeba zkusit vzit 2000 pod vodou. a vyleštit, nevim no..
A4 3.0 V6 quattro
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
a nebo sprej vod motipu, nebo tužku od turtlewaxuFresch píše:jako tohle nikde jako díl neseženeš než na objednávku... nevim jestli to je lakovaný... tak to třeba zkusit vzit 2000 pod vodou. a vyleštit, nevim no..

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
a na tu objednávku jim zavolám a oni mi ho normálně třeba na dobírku pošlou?i když nejsem žádnej servis nebo tak?Fresch píše:jako tohle nikde jako díl neseženeš než na objednávku... nevim jestli to je lakovaný... tak to třeba zkusit vzit 2000 pod vodou. a vyleštit, nevim no..
za zkoušku nic nedáš... nekomu vyreklamovali snad po telefonu monitor a az par dnu mel doma novej... ale jako je fakt, že pokud šahneš do notase tak aby někde nebyla plomba
A4 3.0 V6 quattro
tak plomba by měla bejt jen dole ne?to víko podle mě musí jít sundat,když se sundaj ty gumový záslepky tak pod tim jsou šrouby,ale newim no jestli třeba to nedat nějakýmu lakýrníkovi aby to přímo na tom opravil a nalakoval,ale netrefí odstín a jsem v 

pozvi ji na romantickou večeři k sobě domů, vyspi se s ní a ráno až bude odcházet, tak jí řekni, ať si sebou vezme ten poškrábanej notebook 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Jasan, lapne noťas pod pažu, hópne do vany a bude to brousitFresch píše:vzit 2000 pod vodou. a vyleštit, nevim no..

V žádným případě na to nehrab šmirglem, ukaž nám rozsah poškození, pak se dá ledacos poradit

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
sem myslel jen ten krytSPEEDY píše:Jasan, lapne noťas pod pažu, hópne do vany a bude to brousitFresch píše:vzit 2000 pod vodou. a vyleštit, nevim no..
V žádným případě na to nehrab šmirglem, ukaž nám rozsah poškození, pak se dá ledacos poradit

A4 3.0 V6 quattro
Přesně jak napsal speedy. Pošli fotku poškození... Jinak... kdybys chtěl černý víko na Toshibu Satellite Pro tak mám tři.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze mas problem...
Nejlepsi by bylo to na ni nejak pripravit ze si ho skrabla sama..
Jinak si myslim ze viko nebudou mit asi hned tak na sklade ne??

Jinak si myslim ze viko nebudou mit asi hned tak na sklade ne??

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
tell the truth 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
quicklykujon píše:tell the truth

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
já to chci řešit výměnou,takže broušení nebo tak nepřipadá v úvahu,potřeboval bych,kdyby jste někdo někoho znal,kdo by ten kryt mohl sehnat