zkusim omegu na jaro prodat aspon za pade a pak kouknu bud po O1 facelift tdi 4x4 a i po A4 avant 1,9tdi quattro .. nebo koupim a4 sedan 2.4 V6 quattro a udelam z toho nejaky maras... clovek nikdy nevi jak dopadne
Naposledy upravil(a) remix dne 05 bře 2009 08:40, celkem upraveno 1 x.
e e chci 2,4.. jak kvuli pojistky, tak i kvuli toho ze ty motory jsou mene kazove a tech 121kw mi uplne bude stacit..jak sem tem motor mel v avantu tak sem byl spokojen a ten zvuk uz mam nejake vyhlidnute, snad bude omega co nejdriv pryc ..
no napsal sem asi blbost, protoze ja pojistku vetsinou opravdu neresim, ted mam 2,5 a taky me pojistka netrapi. Spis proste ten motor mi sednul ze vsech nejvic co sem kdy mel a tech 2,6 a 2,8 uz se docela bojim, nevim proc... mi to prijde uz moc. Kolega mel v A6 C4 ten 2,6 v6 automat, zralo to 15+ a mel 110kw ... radeji budu koukat po tech 2,4 .... maximaaalne kdyby byla dobra nabidka tak zase 1,8fukar..
...šel bych do toho co jsi mi poslal...ale počítej že stejně takových 20-40tkč do toho budeš muset vrazit aby to vypadalo podle tvých představ Velkých obsahů bych se nebál...stačí se s tím naučit jezdit U některých to ani nejde Je to docela maras...dneska jsem tak porovnával(neporovnatelné)...jel jsem z Ovy s Fabii 1,4mpi...a dával jsem tomu kapky a žralo to 11L/100km...víc jak 160to nejelo...požitek z jízdy nulový (zvuk, podvozek, akcelerace, rychlost) To se radši svezu s verčou hodně svižnou jízdou za 15 a jsem vysmáty
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů