Proč mi tipcars zablokuje počítač?
Moderátor: Rudi
Proč mi tipcars zablokuje počítač?
Ahoj,ne že bych tam lezl nějak často,ale kdykoli tam nakouknu,tak se mi úplně zavaří komp,světýlko bliká,chroupe v tom jak o zlatou přilbu a celý to přestane reagovat.Dám správce úloh a když se po minutě vynoří,CPU je OK,ale stránkovací soubor nadoraz.Co to znamená?Starej komp,nebo je někde chyba? Píšou na tom AMD athlon 2600+ 256MB DDR a nějaký další chujoviny
HP Pavilion

Re: Proč mi tipcars zablokuje počítač?
skus pouzit nejaky iny prehliadac. moze byt chyba v konkretnom prehliadaci co pouzivas.
me tipcars blokuje kompy odjakziva, na jakymkoliv prohlizeci. A muze za to MiLa HePKy...
tipcars.cz ?
mne to funguje bez problemu...
mne to funguje bez problemu...
Prohlížečem to snad není,na holky noťasu to jde v pohodě (oboje mozila) Ale je fakt,že ten je o poznání novější,pokud na to teda HW parametry mají vliv.
zkus si vymazat cookies
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
spíš myslí tipcars.com, a ten je pomalej na jakymkoliv pc/prohlížeči jak jsem si všim
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
tak u mna je tipcars.com a tipcar.cz ta ista stranka.Fazeey píše:spíš myslí tipcars.com, a ten je pomalej na jakymkoliv pc/prohlížeči jak jsem si všim
posledne co ma napada je updatnut prehliadace. mne to na opere 9.6 aj firefoxe 3 ide bez problemu a to bohvieake cpu nemam (2ghz sempron)
Já tomu teda fakt moc nerozumím,spíš vůbec
ale firefox bych měl mít 3 a CPU je v klidu,tam to ukazuje do 15% ale ten stránkovací soubor je na hraně,nevím jestli to má souvislost.Ale já tam moc nelezu.Zajímavý ale je,že vždycky jen tam.

cpu urcite staci. ramky mas malo, ale stale pre internet by to nemal byt problem.
ja to vidim tak, ze chyba bude na tipcarsoch najskor v nejakej jave ktora ti "zahlti" prehliadac. ak sa ti s tym chce srat, skus si stiahnut operu http://www.opera.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale ak to bude robit aj v nej, tak som uplne mimo a netusim v com je problem
ja to vidim tak, ze chyba bude na tipcarsoch najskor v nejakej jave ktora ti "zahlti" prehliadac. ak sa ti s tym chce srat, skus si stiahnut operu http://www.opera.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ale ak to bude robit aj v nej, tak som uplne mimo a netusim v com je problem

Díky za snahu,ale z Opery mám nevím proč kopřivku.To tam radši nebudu chodit,byl jsem tam včera po dlouhý době,protože jsem chtěl vydražit na ebay dodávku a chtěl jsem se tam mrknout,do kolika mám asi jít.No a díky tomu,že jsem to skoro pár minut nemohl ani zavřít,jsem to skoro prošvih,stejně jsem nakonec nevyhrál,ale vytočilo mě to.