Nehody....:(

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Tommek2604
Kontaktovat uživatele:

Re: Nehody....:(

Příspěvek od Tommek2604 »

přejte mu co chcete, ale pořad je to ocas!

Jinak pokuty by to možna častečně vyřešily ale stejně by bylo plno lidi co by jezdilo i tak, jak řika Luke je to o mentalitě. je to smutné ale mame se oproti západním státům ještě mnoho co učit............co se chování na cestách týče.
Realizace a údržba zahrad - kompletní realizace zahrad, včetně dlažeb a jezírek
Výkopové práce - kanalizační přípojky, obkopávání základů RD apod.

http://www.zahrady-wojcik.cz/

KIA Opirus 3,5 V6
Felicia

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Ja toho kluka videl snad 2x-3x v zivote, kdyz jsem potkal jeho starsiho brachu...

kazdopadne taky mu preji brzke uzdraveni, ale hlavne at dostane rozum...

napadlo by vas nekdy jezdit tak, jak on na tom videu???? :roll:

p.s.: A to, jak se u nas jezdi na cestach, za to si muzeme jen sami... bohuzel
Je fakt, ze clovek kdyz prijede do nemecka, tak se nestaci divit. Vstricnost, ohleduplnost, dostatecne a bezpecne vzdalenosti, dodrzovani max povolene rychlosti atd... atd.. proste cloveku trva nejakou dobu nez si zvykne na to, ze neni v zemi, kde kazdy druhy "pilot" lita svojim "monopostem" po cestach stylem "Steven Seagal za volantem".
Jasne, i v Nemecku se najdou ocasi, ale tech je jen hrstka oproti nam v CR. Stacilo mi, jak prijel znamy z DE a rikal, ze vsichni cesi snad musi dostavat "zbrojni prukaz" a ne "ridicske opravneni", ze si pripadal jak na divokem zapade :D

... jinak podle me budme radi, ze nezijeme v Italii, tam to je 1000% horsi nez u nas :lol: (tempermentni ital, silny motor, silny klakson a mame o zabavu postarano :D )
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

tak tos jeste nebyl v egypte kamo :D
Jinak se tady smeju jak vsichni resite ze vsichni jezdi rychle a ja nevim co vsechno....
Reknete mi kdo z vas jel jeden jediny den podle pravidel........

Je rozdil jezdit jak ocas a jezdit rychle.....

nerikam ze rychla jizda je v pohode, ze je to spravne, ale urcite je to lepsi jezdit rychle a mit na to rozum nez delat takove pitchoviny za volantem treba jako tady soudruh v oplu.....
nevim no....... ja co jsem prodal golfa tam jezdim jak stary fotr, ale podle predpisu to porad neni.......... Nastesti me nechytli v golfu, to bych chodil s Romkem na pivo a rikali by jsme si zazitky ze zivota :D
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Joshi, prave o tom to je... jezdit rychle a s rozumem, na to clovek musi mit zkusenosti, ktere ziska jezdenim.

Mlady synek sedne za volant, zkusenosti ma maximalne tak z Need For Speed .. a pak to tak dopada... jenze v NFS das Re-load ale v zivote nikoli :(

Kazdy si ze zacatku hraje na machra :) nekoho to treba neprejde ani po par letech ;)

Ja taky nejezdim dle predpisu, ale i kdyz jsem byl mlady a hlupy, tak jsem nedelal nic co by ohrozovalo ostatni nebo me samotneho.

V posledni dobe zjistuji prave to co ty Joshi, uklidnil jsem se za volantem, a mam sam ze sebe radost :D

... ale nekdy prijde slina, tak ... :?: :?: :?:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Joshi, v Egypte jsem nebyl ale je fakt, ze tam to je zajimave taky :

http://www.youtube.com/watch?v=0C3HVWYb ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Italove se taky nezaprou :

http://www.youtube.com/watch?v=4QybToJR ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=9BJThn0I ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

ale to uz je OT :)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

dave: :D to je blazinec no....nechtěl bych
Peugeot 407 sw , 2,2HDi Biturbo , FAP , 125kw , 370Nm

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

proc OT?? ono to od nehody moc daleko nema :D
ja jel v egyptskem taxiku ktery ridil tak 16-tilety synek, mel pod ritou polstar aby videl pres volant, jel jak satan, venku tma, on bez svetel, na plnem kruhaci to rezal v protismeru a jeste rval po autech co nyli v protismeru .....no a to ze troubi vsichnii v intervalu asi co 2 sekundy rikat nemusim.-... :D
Jedine co me uklidnilo byla cena na kteroui jsem ho sklepal :D
myslel jsem ze ten maly je magor, jak to jezdi, ale oni tam jezdi takle vsichni a nepochopil jsem jejich system zhasinani svetel,troubeni a blikani.... :driver:
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Luke_TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke_TDI »

Hosi ja jel podle pravidel vcera :) plne jsem se vmisil do davu na zahranicnich cestach a i ta italie uz neni to co byvala i kdyz ... Vecer nabufruju ty videa a mozna zmenim nazor :D
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Spíš tu chybí něco, z čeho by měli respekt.
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

Josh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josh »

Presne tak..... treba neco takoveho Obrázek
a kdyz prekrocis rychlost tak ti da za trest za*upat :wink:
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Aby stebou nevydu...a a nestrčila ti do zadku ten obušek :lol:
Live4Ride Syndicate

http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Takže po dvou týdnech jsem se dostal k tomu, abych napsal :( . Asi dva týdny zpět měl můj Fiat poslední jízdu. Cestou do práce mi jeden pan piča vjel do cesty, když se otáčel přes plnou čáru do protisměru a nevšiml si, že jedu... Takže z auta zůstala půlka :cry: . Totálka, na odpis. Za svůj manévr a zavinění dopravní nehody (ze 100% dle policie nehodu zapříčinil pan Piča) dostal pan piča od policie pokutu 500 Kč (ano, opět mne to utvrdilo ve spravedlonosti zákona a čestného jednání policie čr). Výsledek ? Za moje auto, které bylo po komplet G.O. a v top stavu dostanu cca. o 20 tis. méně, než mě vyšlo, kupa nervů a lítání kolem toho... Jedinou útěchou mi je, že pan Piča se pohybuje relativně v mé blízkosti, proto mu komplikace, které mi vznikly, v částečné míře oplatím.
Na lítačku jsem koupil Punto II v naftě, tak uvidíme, za jak dlouho potkám dalšího kamikaze čůráka, který mi bude chtít pomačkat plechy. :evil:
Nafta & benzín

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

djchrpa píše:... Jedinou útěchou mi je, že pan Piča se pohybuje relativně v mé blízkosti, proto mu komplikace, které mi vznikly, v částečné míře oplatím.
Tim se zase ukaze jaky si "borec", ze? :roll:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Nějaké foto?? Je mi jasné, že jsi nasraný, ale buď rád že jsi to přežil :wink:
Live4Ride Syndicate

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Dave0401 píše:
djchrpa píše:... Jedinou útěchou mi je, že pan Piča se pohybuje relativně v mé blízkosti, proto mu komplikace, které mi vznikly, v částečné míře oplatím.
Tim se zase ukaze jaky si "borec", ze? :roll:
Nebudu doplácet na to, že je někdo kokot a nečumí kolem sebe a vjede mi přímo pod nos. Takže tak. A no commet, pls.
Nafta & benzín

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

Nasrany by byl kazdy.. ale je treba se povznest nad vec a jednat s chladnou hlavou... vem si za kolik by bylo "prodejne" to tvoje auto a urcite na tom nebudes az tak spatne... :wink:
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Mr. Yaris píše:Nějaké foto?? Je mi jasné, že jsi nasraný, ale buď rád že jsi to přežil :wink:
jj, nasraný maximálně, fotky vytáhnu z mobilu a kdyžtak hodím sem.
Co se týče zdraví, tak naštěstí v poho, kámoš co jel semnou si akorát naťuknul kolena o palubovku... jinak vše ok
Nafta & benzín

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Dave0401 píše:Nasrany by byl kazdy.. ale je treba se povznest nad vec a jednat s chladnou hlavou... vem si za kolik by bylo "prodejne" to tvoje auto a urcite na tom nebudes az tak spatne... :wink:
Prodejné - nabídku jsem měl na 85tis... Bylo fakt jak nové bez jediné chybičky a jezdilo to skoro zadarmo (sekvenčí lpg)... Prostě mizerné. A máš pravdu , chce to chladnou hlavu.
Nafta & benzín

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Dave0401 píše:Nasrany by byl kazdy.. ale je treba se povznest nad vec a jednat s chladnou hlavou... vem si za kolik by bylo "prodejne" to tvoje auto a urcite na tom nebudes az tak spatne... :wink:
To chce čas Dejve, myslím, že časem ho to přejde. Mě někdo rozflákat Yarisa na kaši, tak bych taky zabíjel. Je úplně jasné, že bych za to dostal kulové na to v jakém to je stavu. Jednou je to stará vrána a pojišťovně to nerozmluvíš :wink:
Live4Ride Syndicate

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

jo jasne... ale nekdo ti to muze nedejboze ukrast a nemas nic... :(

... a to nemluvim, ze djchrpa mohl mit i trvale zdravotni nasledky treba.. takze myslim si, ze to dopadlo jeste docela "slusne"

(ikdyz nezname okolnosti)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

kluci mate pravdu... Neva, teď už je ponto dvojka, které se mi vždycky celkem líbilo. Navíc se objevil zdroj nafty, tak i toho diesela levně uživím :D . Takže všem hodně štěstí a ježdění bez nehod, protože to fakt umí nadělat spoustu komplikací.
Nafta & benzín

Stasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stasio »

Dave0401 píše:Joshi, v Egypte jsem nebyl ale je fakt, ze tam to je zajimave taky :

http://www.youtube.com/watch?v=0C3HVWYb ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Italove se taky nezaprou :

http://www.youtube.com/watch?v=4QybToJR ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=9BJThn0I ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

ale to uz je OT :)
Jak jsem byl v egyptě tak jsem viděl že tam o nefungují skoro žádné předpisy, kdo si vytroubí cestu jede
jezdím defenderem

http://www.beskyd.eu/

Dave0401
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave0401 »

djchrpa píše:kluci mate pravdu... Neva, teď už je ponto dvojka, které se mi vždycky celkem líbilo. Navíc se objevil zdroj nafty, tak i toho diesela levně uživím :D . Takže všem hodně štěstí a ježdění bez nehod, protože to fakt umí nadělat spoustu komplikací.
8)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

djchrpa:jak jezdím pro starou tak tě vídavám v červenem mondeu?!?! a všim sem si že palio tam nestojí no

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

PetulaGD píše:djchrpa:jak jezdím pro starou tak tě vídavám v červenem mondeu?!?! a všim sem si že palio tam nestojí no
JJ, však na tebe mávám :) , červené mondeo II v combíku. Ale je oničem, sice nafta, ale velké, neohrabané a 85KW je na takové auto málo. V garáží už se ladí PunťaII :mrgreen:
Nafta & benzín

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

ja si nevšimam jestli někdo mava....ja tam skoro každemu ukazuju :x protože tam jezdi jak čuraci a není se kde otočit,nejlepší je jak se jedu otočit tam kde ty to staviš a mi tam vjedou dva auta se taky otočit....to tam pak vypičovavam všechny :D jak sem tě viděl poprve v tom mondeu tak ses na mě lepil dost....vubec sem nevěděl kdo to je,tak sem měl nervy,ale tys počkal až se otočím :hlazeni :D

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

PetulaGD: U nás to je boj :D , viděl jsi moje oblíbené parkovací místo ? :D před vchodem do baráku a zadek na trávě :mrgreen: ... A s tím otáčením je to marné, já vždycky počkám, než se tam plantat :D
Nafta & benzín

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

jj,viděl sme jak stojíš,je to tam hnus přeplněne

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

co vy to tam robite ? :shock: http://www.novinky.cz/krimi/163291-muz- ... namym.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

PetulaGD

Příspěvek od PetulaGD »

je to tu jak na divokem západě....to víš sam Cowboy s kvérem....a kdo pozdě tasí nemá šanci

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“