Moderátor: Dave0401
Ja to byl vcera omrknout po Brne, abych ziskal prehled o cenach. Zitra jedu na vikend do Bohumina, takze se podivam po Ostrave a Sova Ski v Bohumine. Ve ctvrtek jedu lyzovat, takze bych chtel urcite mit nove lyzaky, to je, jak napsal Luke, zaklad. Obleceni taky samo nove no a co se lyzi tyce, nebranim se rok jetym nekde z Rakouska, Svycarska. Kazdopadne mam pocit, ze ty se dovezou az pozdeji. Videl jsem pekne akce novych lyzi s vazanim uz kolem 5500Kc. Dokonce i nejake Volkl za 2500, ale to zase nevim, co je.Mr. Yaris píše:Asi pořizuješ fungl Igore?. Já chci koupit carwingy na příští rok, ale půjdu do nějakých starších. Nejsem Tomba a na moje rekreační blbnutí dostatečné. Letos už jsem pořídil hůlky, dobrý start ne?
Už ste ten penzion asi rezervovali co ? kdyby ne, dal bych veědět večer dneska jak přijedu z BrnaSly píše:Tak jsem se o vikendu vratil z Alp. Na lyzich jsem stal skoro poprve a uzil jsem si to paradne. Sjezdovky siroke, paradne upravene, zadne cekani na vleky, 2m snehu, slunicko, proste paradni pocasi. To me utvrdilo v tom, ze si musim tento tyden koupit vyzbroj + vystroj a pristi ctvrrtek vyrazime zase.
Byli jsme tady:
http://cz.bergfex.com/schladming-planai/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pristi tyden tady:
http://cz.bergfex.com/kreischberg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyby se chtel nekdo pridat, dejte vedet, dneska rezervujem penzion.
Rezervovano uz je. Mozna jeden clovek odpadne, dozvim se v prubehu dneska, tak pokud, dam ti vedet. Jinak kdyby jsi mel jeste nekoho k sobe, tak mame dalsich par nabidek ubytovani z okolnich vesnic. Jede nas 9, takze byl docela i problem sehnat volne cimry.Stasio píše:Už ste ten penzion asi rezervovali co ? kdyby ne, dal bych veědět večer dneska jak přijedu z Brna
Posli mi sms, az to budes vedet, dam ti echo, jak to vypada. 733 166 906Stasio píše:právě to budu vědět až dneska večer, ale to už asi pro vás bude pozdě
jj, dvanactky, 168cm. lyze jsou lepsi, nez ja, ale drzel jsem se hesla koupit radeji tvrdsi, nez za rok zase jineLuke_TDI píše:To mas ty 168? tak jsem zvedavi na tebe, vyrazime nekam spolecne at ceknu jak si to davas
Co tak jít do práce??Josh píše:Stasio....Na silvestra tam asi neni sance co???![]()
nevite nekdo o necem na silvestra???