Sny jsou od toho aby se plnily Se podivej na jurisa. Takovy mlady fakan (sory kamo nemyslim to zle) a v cem jezdi a ted ji dava dokupy jak stary frajer. Prodej GV a pohodicka.
Samozrejme to chapu...verca v cabru bude asi orgasmus dost
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
ja mam ve stredu na 8m takze by byl vyjezd tam v 5:30
když jedete jen tři tak to máte i místečko v autě ne? nebo jedete busem ?
já bych se v úterý na školu i vymrdal
Dave: osobně bych bral 330d (ale jen proto, že sem dízlovy a jezdím kurfa hodně, kdybych byl tebou, tak spíš benzín asi), spotřeba bude tak asi o litr-dva menší, než u toho benzína, pokud budeš mít to déčko v manuálu samo, jinak tak o litřík, ale zase vyšší pořizovačka..
Dejve znamy mel 730D v matu a nehorazny kocar. Podle palubaku 9l na sto takze netusim skutecnost kazdopadne jezdilo to dost slusne a zvuk to melo taky krasny ! kdyz jsem stal vedle toho tak jsem vubec nevedel ze to je dizl az podle otackomeru. Najeto mel pres 300 a jezdil ted uz to auto nema asi dva roky a jezdi to furt.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
věř si čemu chceš,jel jsem viděl jsem řídil jsem , jak jednou dojel z prahy, průměrná rychlost 130 a spotřeba 7.2 , jak si to cyka jen tady z louk do karvine tak je v klidu na 6ti. Jak mi to říkal jak si to pořídil tak jsem mu nevěřil a hold BMW je BMW a 3.0d 2008 je pan motor