King píše:pane kujon takže už se začne jezdit jo? u nás ještě ne
vypadá dobře toory byly dobrá volba. Bude se měnit i optika za něco čirýho?
vt.tuner: felda vypadá udržovaně hezká je.
Jojo, už to nešlo vydržet Jinak optika byla na začátku v plánu (endžl_ájs), ale jen kvůli čočce + hid, jinak se mi takový světla moc nelíběj. Ale pak sem zjistil že ta s16 nesvítí vůbec špatně i takhle (navíc přídavný dálky oproti normál 106), tak nevím. Přemejšlel jsem ještě o stříknutí těhletěch do černa. Uvidíme Jinak normální čirý světla se na to nedělaj
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
Jojo, už to nešlo vydržet Jinak optika byla na začátku v plánu (endžl_ájs), ale jen kvůli čočce + hid, jinak se mi takový světla moc nelíběj. Ale pak sem zjistil že ta s16 nesvítí vůbec špatně i takhle (navíc přídavný dálky oproti normál 106), tak nevím. Přemejšlel jsem ještě o stříknutí těhletěch do černa. Uvidíme Jinak normální čirý světla se na to nedělaj
mě by se taky víc líbila jenom čirá... škoda.
zkuste to stříknout to bude taky gut.
mě by se taky víc líbila jenom čirá... škoda.
zkuste to stříknout to bude taky gut.
Zrovna před chvilkou jsem si vzpomněl, že se mi ve sklepě válí světlo ze starý 106ky s rozbitym držákem paraboly (nebo jak to nazvat), takže teďka momentálně ho už "peču" v troubě a zkusmo to zkusim upravit
DOEMIXXX píše:pane Kujon a co svetla po FL, ty uz jsou cira ne?
To si pane asi pletete s 306, a hlavne si myslim ze to co ma kundon je prave uz po faceliftingu
Tak tak, jak říká Markus. 106ky se dělaly jen ve 2 verzích, old model (91-96) a new model (96-03). Já mám new model (98) a tam už pak žádnej fl nebyl. Takto vypadá old 106:
Nejaka zesrana kurva mi urvala zrcatko, lezelo metr pred autem skoro v silnici. Jednou bylo urvany napul a skrablej blatnik, ted to zmrd vyrval uplne a doufam, ze nezklouzlo po kapote a nezkurvilo lak. Malo co me nasere, ale tohle maximalne. Zejtra vyfotim ten aktualni stav, aby to bylo k tematu