Moravskoslezsky bazar (vicemene domov Motora :D )
Moderátor: Dave0401
Re: Moravskoslezsky bazar
I v bílé...to bych si přál...
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=152230960" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=152230960" onclick="window.open(this.href);return false;
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
pi*o to máš fakt daleko jak cypremix píše:hospodskej, bud tak hodny a nafot mi ji plsssje to uz facelift ? nebo jeste starsi model ?

facelift ma ve predu cirou optiku uz ... ma jine kliky a interier....
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Tak omluva Barry, mluvil sem se zajemcem o omegu a ten rikal, ze pri prihlasovani musi mit platne povinne ruceni na sve jmeno... takze moji zrusim.. kdyby se nahodou zadariloremix píše:pojistka se nezrusi dokud ji ja neodhlasim ... kamo

Znamy prodava motor z G2 1.8 16v 95kw komplet se vsim (jednotka, kabelaz, atd..) jsou tam nove rozvody, nove kable ke svickam a novy rozdelovac, motor prej super stav. Koupil si misto nej ABF co ma dolph 
cena 8tis.

cena 8tis.
Vypada to ze dost lidi kouka po A4 s fukarem (ja mj. taky) tak by remix mohl byt tak hodny a nasdilet nekde jeho audi fotogalerku treba v rarku 

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- F.l.a.n.e.l.
remix nechce fukar. chce čistokrevnou sílu 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

přesně tak 

Vlastne 2,4 quattro...ale fotky by nam mohl poskytnout ne? Kdyby nekdo chtel nabizim kvanta GII a GIII 

Změna je život...
to je ještě stary modelwesly.TDI píše:pi*o to máš fakt daleko jak cypremix píše:hospodskej, bud tak hodny a nafot mi ji plsssje to uz facelift ? nebo jeste starsi model ?
, či jo viem co to je a není facelifit

DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Už nemá no...a má facelifta ...huculského čistokrevníka
2,4 V6 quattro S-line 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů

- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kua termix misto nové střechy si pořídíš žrouta 

Zas má vyhodu když ho stará vykopne tak bude spát v pořádném autěwesly.TDI píše:kua termix misto nové střechy si pořídíš žrouta

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Ta jeho V6 v benzínu umí žrát tolik co tvoje V6 v ropěwesly.TDI píše:kua termix misto nové střechy si pořídíš žrouta

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
(???ps+)

pojistka musí byt platná to je pravda ale nezaleží na jaké jménoremix píše:Tak omluva Barry, mluvil sem se zajemcem o omegu a ten rikal, ze pri prihlasovani musi mit platne povinne ruceni na sve jmeno... takze moji zrusim.. kdyby se nahodou zadariloremix píše:pojistka se nezrusi dokud ji ja neodhlasim ... kamo

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
to že to "umí žrát" je relativní pojemJurisek16 píše:Ta jeho V6 v benzínu umí žrát tolik co tvoje V6 v ropěwesly.TDI píše:kua termix misto nové střechy si pořídíš žrouta![]()

Flanelu: a pak ze jenom ja umim jezdit za silene nizke hodnoty 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
povedlo se mi to jednou jedinkrát, i slymak mě předjel (nemyslím teď igora
) a více méně jsem auto pustil z kopce na rondl v havířově. mezitím se motor zahřál a pak na rudné cca 80-90km. do vítkovic na oddělení. čuměl jsem jako blázen ale opravdu brutal spotřeba. ale takhle se nedá jezdit pořád. to je tak vysloveně jen na zkoušku kolik to dá nejméně.

ja s tím tvým motorem jel do chorvatska a byl jsem plně naložený a s rakví pruměr 4,5 a to ne podle palubaku ale podle tankovaní a km,taky jsem tenkrát čuměl jak pukF.l.a.n.e.l. píše:povedlo se mi to jednou jedinkrát, i slymak mě předjel (nemyslím teď igora) a více méně jsem auto pustil z kopce na rondl v havířově. mezitím se motor zahřál a pak na rudné cca 80-90km. do vítkovic na oddělení. čuměl jsem jako blázen ale opravdu brutal spotřeba. ale takhle se nedá jezdit pořád. to je tak vysloveně jen na zkoušku kolik to dá nejméně.

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
pokud jsem jezdil do holešova slušně cca 110-130km/h ve čtyřech lidech a bagly v kufru tak mi to žrávalo vždy kolem 4,8-5,2felda píše:ja s tím tvým motorem jel do chorvatska a byl jsem plně naložený a s rakví pruměr 4,5 a to ne podle palubaku ale podle tankovaní a km,taky jsem tenkrát čuměl jak pukF.l.a.n.e.l. píše:povedlo se mi to jednou jedinkrát, i slymak mě předjel (nemyslím teď igora) a více méně jsem auto pustil z kopce na rondl v havířově. mezitím se motor zahřál a pak na rudné cca 80-90km. do vítkovic na oddělení. čuměl jsem jako blázen ale opravdu brutal spotřeba. ale takhle se nedá jezdit pořád. to je tak vysloveně jen na zkoušku kolik to dá nejméně.

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Mam PDA s gps takze mi zustal po starem pda tento GPS modul Nokia LD-3W. Cip Sifr star III jeden z nejlepsich cipu. Mam k tomu nabijecku do auta je to cca 2roky a neco stare. Cena 600,-
popr. vymenim za DVB-T tuner

popr. vymenim za DVB-T tuner

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
kemo v těch největších sračkách na cestách.mrazech a s cihlou v noze se nad dlohodobý průměr nedostanu nad 10l/100kmJurisek16 píše:Ta jeho V6 v benzínu umí žrát tolik co tvoje V6 v ropěwesly.TDI píše:kua termix misto nové střechy si pořídíš žrouta![]()
Oproti tobě mají všichni žrouty...pač nemají naftu po dvacet

tak to je snad jediná 2,5TDI s takovou spotřebou 

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

- F.l.a.n.e.l.
a to ještě ke všemu, že když vezmeme v potaz zatížení vozu, tak to auto jezdí pomalu i bez řidičefelda píše:tak to je snad jediná 2,5TDI s takovou spotřebou

koupím starší autorádio na mp3 icq 265-132-049 

ex ..: VW Golf III 95 lpg power :..
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power
white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
ex: blue metalic Ax LPG power
ex: red saxo lpg power

white skoda 120 1,8 16v gti in progress
K & P/ kure
Cenu nabídněte

ex BMW E30 318i
VW Golf MK2 GTi KR - víkendovka
BMW E39 530D kombi - Daily
VW Golf MK2 GTi KR - víkendovka
BMW E39 530D kombi - Daily
felda píše:ja s tím tvým motorem jel do chorvatska a byl jsem plně naložený a s rakví pruměr 4,5 a to ne podle palubaku ale podle tankovaní a km,taky jsem tenkrát čuměl jak pukF.l.a.n.e.l. píše:povedlo se mi to jednou jedinkrát, i slymak mě předjel (nemyslím teď igora) a více méně jsem auto pustil z kopce na rondl v havířově. mezitím se motor zahřál a pak na rudné cca 80-90km. do vítkovic na oddělení. čuměl jsem jako blázen ale opravdu brutal spotřeba. ale takhle se nedá jezdit pořád. to je tak vysloveně jen na zkoušku kolik to dá nejméně.
Neumíš počítat
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
je pravda že u jaryna by se to počítalo lépe,jelikož má nadrž jak já nadobku ostřikovače ale i tak jsem se dopočítal dobřeMr. Yaris píše:felda píše:ja s tím tvým motorem jel do chorvatska a byl jsem plně naložený a s rakví pruměr 4,5 a to ne podle palubaku ale podle tankovaní a km,taky jsem tenkrát čuměl jak pukF.l.a.n.e.l. píše:povedlo se mi to jednou jedinkrát, i slymak mě předjel (nemyslím teď igora) a více méně jsem auto pustil z kopce na rondl v havířově. mezitím se motor zahřál a pak na rudné cca 80-90km. do vítkovic na oddělení. čuměl jsem jako blázen ale opravdu brutal spotřeba. ale takhle se nedá jezdit pořád. to je tak vysloveně jen na zkoušku kolik to dá nejméně.
Neumíš počítat

jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad