ted zrovna bez zadni napravy a davam novy brzdovy trubky

No rikal mi ze to bylo 5x100 tak hadej coARV6 píše:co byste s nima delal pane, vzdyt jsou na nich obrazky Bmw...![]()
Jinak v tom sedym komaxitu to bylo desny, ted uz to je na zivo parada
ARV6 píše:Jo ja zapomel ze 2ka je uz 5dira... Ja myslel ze shanis nejaky kanaldekly
vim nezvooky píše:ARV6 píše:Jo ja zapomel ze 2ka je uz 5dira... Ja myslel ze shanis nejaky kanaldeklymoje dvojka je 5 díra protoze ma napravy z GII VR6
V12: uf
Říká někdo kdo si ze svýho auta dělá Merkur!ARV6 píše:Kazisveti, ty mlady si dneska niceho nevazi pani...![]()
To vemte na kypy, tam jsou dobry kopce a naklonyhattori_hanzo píše:Říká někdo kdo si ze svýho auta dělá Merkur!ARV6 píše:Kazisveti, ty mlady si dneska niceho nevazi pani...![]()
Každopádně je pravda že dneska je hřích používat auta do terénu k jejich původnímu účelu a k přesunu mezi fitkem a kavárnou...
V pátek bereme i kameru,tak se těště na video!
To je kde?Hoď mi kdyžtak pls odkaz na Mapách.DíkyARV6 píše:To vemte na kypy, tam jsou dobry kopce a naklony![]()
Tahle hrouda: http://www.mapy.cz/#x=128990720@y=13655 ... _152520577" onclick="window.open(this.href);return false;hattori_hanzo píše:To je kde?Hoď mi kdyžtak pls odkaz na Mapách.DíkyARV6 píše:To vemte na kypy, tam jsou dobry kopce a naklony![]()
To už je ale docela hardcore terén ne?Přece jenom ten Freelander není na žádný extra prasení...Navíc je to 1,8 benzín,takže taky žádná štika.ARV6 píše:...
Musite ujethattori_hanzo píše:To už je ale docela hardcore terén ne?Přece jenom ten Freelander není na žádný extra prasení...Navíc je to 1,8 benzín,takže taky žádná štika.ARV6 píše:...Btw. co se nám může stát,když by nás drapli?
I prd, Hattori to fotilTakeshi píše:super tak podle fotek už vim kdo je hattori hanzo
Já jsem ten co se s nám kamarádíš na Facebooku!Takeshi píše:super tak podle fotek už vim kdo je hattori hanzo
Vizmetko!A to jsem střílel s kocovinou...Mikael píše:I prd, Hattori to fotilTakeshi píše:super tak podle fotek už vim kdo je hattori hanzo
Mistrovství ČR SBTS ve střeleckém víceboji mládeže ze vzduchových zbraní
1. - 2. června. 2002
Chlumec nad Cidlinou
a pan Hattori v kategorii open B na prvním místě![]()
Takže bacha na něj na pistolníka
A to ste říknul zlost teťkon...nezletilý a opilý a ještě při sportovní akci pro mládež. Styďte se.hattori_hanzo píše:Já jsem ten co se s nám kamarádíš na Facebooku!Takeshi píše:super tak podle fotek už vim kdo je hattori hanzo
Vizmetko!A to jsem střílel s kocovinou...Mikael píše:I prd, Hattori to fotilTakeshi píše:super tak podle fotek už vim kdo je hattori hanzo
Mistrovství ČR SBTS ve střeleckém víceboji mládeže ze vzduchových zbraní
1. - 2. června. 2002
Chlumec nad Cidlinou
a pan Hattori v kategorii open B na prvním místě![]()
Takže bacha na něj na pistolníka
Vedoucí nám na závodech chlast tolerovali(oni by ho asi těžko mohli zakazovat když na jakýkoliv akci,závodech nebo táboru měli spotřebu tak půl basy a flašku tvrdýho na osobu/den),ale nesměli jsme kouřit...Mikael píše:A to ste říknul zlost teťkon...nezletilý a opilý a ještě při sportovní akci pro mládež. Styďte se.
Muzu zeptat jak se da dacili takoveho lesku? Lestim hlavu na Stadiona a ne a ne docili zrcadloveho lesku..V12 píše:poznej rozdil![]()