Kára je Volvo V70 D5(163k), dá se s tím vůbec něco dokázat? Díky za odpověď.

bacha, v brne bude nebezpečnoPipan píše:Na okruhu se nestanu králem StreetracinguNěco o tom hřbitovu by nebylo? Notak Brňáci!
Jo mas vlastne pravdu, to je na zavodeni ta nejdulezitejsi vlastnost...nezalezi jaky to ma jizdni vlastnosti a vykonove parametry...dulezity je aby to bylo bezpecny, pak uz se hrnou pohary jak na bezicim pasuPipan píše: a na Volvo neplivejte, je to nejbezpečnější auto
... no to se máš čím chlubit a metrovou mezírku při předjíždění na motorce, to je opravdu na poklonu...to auto je mamky...
Máš strach z policie?Pipan píše:jestli bereš to TDI na obrázku tak domluveni, jestli jsi fízl, tak si dělám srandu a nikdy jsem pravidla neporušil
jinak asi takhle prvně bych začal tak na 500, pak klidně víc, ale přes pět litrů asi nejdu, ne, ze začátku
moje svědomí je v pořádku, mám ho čistý, i v návaznosti na můj podpis - btw odkazuje na web, kdyby sis nevšiml.Pipan píše:P.S: Jyrgen co tvoje svědomí na ten tvůj podpis: norisknofuntuning, vždyť tu hájíš prakticky dodržování pravidel, že ta tvá mazda víc než 130 neumí