tomoking píše:Syndicate ma nove auto ... neco jsem prikoupil po zime .... par lidi uz to vi ....
Prekrasne auto se vsim vsudy. Driv jsem chtel klasicke E46 M, tohle je navic s modrou krvi. Tesim se na svezeni a srovnani surovosti s Imprezou.
At slouzi, Tome.
tomoking píše:Syndicate ma nove auto ... neco jsem prikoupil po zime .... par lidi uz to vi ....
Prekrasne auto se vsim vsudy. Driv jsem chtel klasicke E46 M, tohle je navic s modrou krvi. Tesim se na svezeni a srovnani surovosti s Imprezou.
At slouzi, Tome.
pokud si jel nekdy v E46 M3 tak CSL je 2,5 x surovejsi . stejne jako tva Impreza je 2,5 x surovejsi nez seriova STi
kdyz budes na geometrii nech nastavit -1,5 stupnove odklony na vsech corners ... zacnes zatacky projizdet cca 20% rychleji
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
je jina doba,a lide se mají čím dál líp!(i když někteři pořad kvuli krizi brečí) každy je svého strujce štěstí....tak věřím že ty auta mate zaslouženě a ja jen tiše závidim a přeju vám to!a doufám že jednou si budu moct splnit podobný sen
gynga píše:Doufam že přijde přezout at to vomrknuuu krasaveec..
vsak vis ze jo, i bez prezuti.
sel bych do akce v http://www.maxim-pneu.cz" onclick="window.open(this.href);return false; , ze ti co jsou clenove fora maji nejake slevy u vas, krome standardnich !!
Udelat nejake karty clena , co vy na to ? techn. moznosti na to mam
jinak tolik KW??? ty dvoulitry se vyraběly v 266KW (362PS) a pak byla silnější verze (385PS).Rally 2100ccm mají přesně 300KW.na 345-350 KW to už je ve velke upravě ne?zas tak do toho nevidím,ale bude to brutalní jízda v tom!
PetulaGD píše:jinak tolik KW??? ty dvoulitry se vyraběly v 266KW (362PS) a pak byla silnější verze (385PS).Rally 2100ccm mají přesně 300KW.na 345-350 KW to už je ve velke upravě ne?zas tak do toho nevidím,ale bude to brutalní jízda v tom!
standartne je vykon seriovy 206 kW
upravu delala firma VTG z Varsavy. mam graf k tomu nejlepsi je v tom tlakovani turba , ve spicce 1,6-1,7
PetulaGD píše:tohle mi stat teď někde v garaži nebo venku tak nespim až s tím něco odjezdíš napiš jaka byla spotřeba a jaky styl jizdy sis zvolil
spotreba: reknu ti to tak , ze nadrz je mala cca 45 litru, takze dost casto budu na benzince jel jsem z varsavy domu, neco pres 400km tak jsem ho tankoval dvakrat (na vyjezdu z varsavy a pak jak jsem mel pulku nadrze) , neco jsme se potocili u pekarny a uz je skoro prazdno, takze nejaky cca 13 mi to vzalo, nesetril jsem to moc
kurde...čitam čitam...z EVO 7 to mělo stejny vykon seriovy 206kw.ja mít taky vykon tak jsem šťastny....tech 347kw to musí byt fakt masakr....a spotřeba v klidečku,když si člověk pořídí takové auto musí počitat s ivesticemi za benzin atd. ale každopadně parada to auto!!!hodně štěstí s ním!
nejsem moc fanda šikmookých aut,ale musím uznat,že ty koně jsou dobrý argument
parádní autíčko
P.S. chlapi,nechcete mě někdo svezt? já ještě nikdy v ničem takovém nejel subaru,mitsu,M3...
www.elecig.cz
E-cigarety, liquidy a příslušenství nejvyšší kvality.
PetulaGD píše:kurde...čitam čitam...z EVO 7 to mělo stejny vykon seriovy 206kw.ja mít taky vykon tak jsem šťastny....tech 347kw to musí byt fakt masakr....a spotřeba v klidečku,když si člověk pořídí takové auto musí počitat s ivesticemi za benzin atd. ale každopadně parada to auto!!!hodně štěstí s ním!
ma to 347 Hp ! a ne kW .... Maro tim, ze zil xxx let v ojczyznie tak napsal kM (koni mechanicznych)
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem