.... ja nejsem jelito, sem jen nevedel ze borec co to mel na 2.8 V6 142KW tam nemel quattro, sem myslel ze u techto motoru je to samozrejmost... uvidime treba pasne
když přijdou a nebudou pasovat tak je schovej....přijde doba...kdy přijde jina audinka...u tebe určitě a třeba jednou pasovat budou!Finance jak se zda pro tebe nejsou žadny problem když kupuješ nove auta,shaniš nove kola,s4 narazníky k tomu barak rozestavěny...tady to vypada že ty se dobře máš
Dneska jsem udělal nejlepší kup na golfa ve svém životě Nejen že jsem koupil GTI sedačky s výhřevem z 5 dvířka což byl jsem nechápal když všude co jsem poptával byly jen z 3rv. ale pán mi k tomu dal komplet tapecy dveří a jako bonus loketní opěrku zadarmo nepoškozenou a komplet!!!! a to všechno za cenu jakou po mě chtěli u VW jen za dodělání loketky. Ještě teď se směju
Motor: u mercedesu je nytrova nebo jak se to jmenuje.. asi myslíš tam, ne? jinak myslím, že poláci ještě takovou barvu někde splaší.. jezdil jsem pro farbu do chalupek, poloviční cena jak u nás, ale teď těžko říct