tak je v plzni.. včera jsem vyjížděl od nás a říkám si červený esco v kombíku, jako eskláda. ( viděl jsem jen zadek mezi autama) A ono jo .. Nafotím, jestli bydlí tam kde parkoval, tak ho mám za rohem
Hondzik píše:tak je v plzni.. včera jsem vyjížděl od nás a říkám si červený esco v kombíku, jako eskláda. ( viděl jsem jen zadek mezi autama) A ono jo .. Nafotím, jestli bydlí tam kde parkoval, tak ho mám za rohem
tak já ji zatím v Plzni nezaregistrovala ..... asi jezdím "jinudyma" ....... jako neházela bych všechny plzeňáky do jednoho pytle ..... bohužel osud jako u většiny postavených aut, co změnily majitele .. jakmile si to člověk nepostaví sám .. tak k tomu ten cit není a neváží i toho ....... škoda mazla .... ale na druhou stranu ještě "žije"
anyana2 píše:tak já ji zatím v Plzni nezaregistrovala ..... asi jezdím "jinudyma" ....... jako neházela bych všechny plzeňáky do jednoho pytle ..... bohužel osud jako u většiny postavených aut, co změnily majitele .. jakmile si to člověk nepostaví sám .. tak k tomu ten cit není a neváží i toho ....... škoda mazla .... ale na druhou stranu ještě "žije"
to bude spíš tim, že nynější majitel to využívá jako normál auto a né jako víkendovku
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Hondzik : ty seš doubraveckej ? (na té foto to nevypadá zle)
Rudi: no to ale přece neznamená .. že když člověk užívá auto na denní provoz, že musí být domlácené ... také jezdím s mazlikem celoročně (s výjimkou letošní zimy, kdy jsem ho rozebrala a jezdim služebákem)
tak to já budu příště víc koukat, jestli taky někde nezahlédnu, jak je to pokřupané .... i když po masarykově domů nejezdím ... to by musela být parknutá někde ve staniční u parku, abych si všimla
je to hezký ho takhle vidět ale být stale muj tak stojí v garaži bez spz a pod kolama by měl podprdelníky aby nenastydl no jo hold láska,snad to pochopíte na jiný forum bych to nepsal..
To auto je krasny,vzdycky jsem to rikal.Bylo udelano stylove a s citem.Skoda,ze cloveku nikdy nic jineho nezbyva,nez to prodat.Hlavne aby to nedopadlo jako vetsina takto udelanych aut.Tohoto by to byla velka skoda.