každý poslední pátek v měsíci na parkovišti Hypernova (někde v zadní části parkoviště) začátky asi kolem 19:00hod...

pár lidí z Pardubic je pro...a z HK prej taky...

www.tclubpardubice.wz.cz
No nemyslím siDytuska píše:Nechci kritizovat, ale než se dohodnete, budete mít zimu!
Ano, myslím HypernovuDytuska píše:Simírku myslíš Hypernovu??To moje Tigruška tam asi bude, ale já budu až do večera uvnitř, pokud nepůjdu slavit čarodky a nevykašlu se na práci!
Hele dyt se nic neděje...Holas píše:tak jsem se těšil že v hk proběhne nějakej srazik a udělá konečně průlom a budoucnost a vy vyberete datum kdy jsou čarodejnice a já musim jet na chatu......
lepší termín by nebyl??????
Kdo všechno tam bude?!no to po mě nechtěj vědět...někdo z Pardubek někdo z HK někdo z XCARS atd...nevím přesně...Thomas (987) píše:posledni patek v kvetnu?! to bych jel!!(treba uz bude auto v kupe a pojizdny!?![]()
Kdo vsechno tam bude?!
Tak ty sedíš u vnitřDytuska píše:Simírku, protože já sedím uvnitř:)) Zásadně nikám nechodím pěšky a už vůbec né busem, takže, kde jsem já, je i ona! Jenže dovnitř jí nepustí! Zmetci!
To si snad neříkaj(že jsi krá..)Dytuska píše:Simírku já šéfuju tak akorát penězům:)) Jednou týdně na pár hodin by mě tam asi nenechali šéfovat něčemu jinýmu:)) Tak se aspoň snažim usmívat na lidi a lidi si říkají, co jsem to za krá.... Tomu se říká harmónie!
Hele ty jeden kladivoYANEK píše:nešplhej símo máš to marný