JJ sou to normal blinkry akorát černýDOEMIXXX píše:Tommy1978 píše:Nigga: Co se ti nezdá na blinkrech čeče?
ten blinkr je nejakej velikej, za to muze asi blba fotka z telefonu co?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
JJ sou to normal blinkry akorát černýDOEMIXXX píše:Tommy1978 píše:Nigga: Co se ti nezdá na blinkrech čeče?
ten blinkr je nejakej velikej, za to muze asi blba fotka z telefonu co?
nevypadá vůbec špatněpetrusxxx píše: tak tady posilam slibene foto dodelany predni naraznik jeste vyplnim masku a finito...prezuto umyto....![]()
sou to ty kola z ty hondy co je na fotkach pod lupem, skoda no..kubi píše:Markus: Masakr toť! Závist že se to vešlomaRkusVT píše:AKTUAL 7x16+205/45/16 veslo se![]()
Já bych to tam nechal.
Tyto Borbety se mi strašně líbí... Borbet E ne?
Btw. Remus už hučí
ja vim, jen sme zkouseli jestli se vejde, kdyz uz sme delali tu hondu a meli sundany kolo. ja chci 15stky na to.lefi píše:maRkusVT : moc malý auto na tak velký kola,vypadá to blbě...
Dal bych Steffany RS,8x14 a 9x14..případně Stern 5,to by na tom lupu vypadalo k světu...maRkusVT píše:ja vim, jen sme zkouseli jestli se vejde, kdyz uz sme delali tu hondu a meli sundany kolo. ja chci 15stky na to.lefi píše:maRkusVT : moc malý auto na tak velký kola,vypadá to blbě...
to ja od rudyho ty rsl co prodava kdyz uz tak....lefi píše:Dal bych Steffany RS,8x14 a 9x14..případně Stern 5,to by na tom lupu vypadalo k světu...maRkusVT píše:ja vim, jen sme zkouseli jestli se vejde, kdyz uz sme delali tu hondu a meli sundany kolo. ja chci 15stky na to.lefi píše:maRkusVT : moc malý auto na tak velký kola,vypadá to blbě...
Borbet Exclusive SHkubi píše:Borbet E ne?
No vypravej o updatech...Fire píše:no co se dá dělatZemi píše:Nejak ti šilhá cece.
doufam, ze zase bude, ted je z nej deily car, ale uz mam doma nastradano dost dilu a pomalu se zacne pripravovat na lak, ale nejdriv se musi dodelat kola, nahodit na auto a doladit aby to nikde neskrtalo a pod, pak se muze zas lakovat abych nenastrikal a pak do toho nemusel zasahovat...snad vse vyjde podle mych predstavSubTera píše:byvalo hezci:(
a co kompresor? už tlačí?máca píše:doufam, ze zase bude, ted je z nej deily car, ale uz mam doma nastradano dost dilu a pomalu se zacne pripravovat na lak, ale nejdriv se musi dodelat kola, nahodit na auto a doladit aby to nikde neskrtalo a pod, pak se muze zas lakovat abych nenastrikal a pak do toho nemusel zasahovat...snad vse vyjde podle mych predstavSubTera píše:byvalo hezci:(
máca píše:kompresor se tlaci , ale ve skrini na chodbezatrim sem ve stadiu sbirani mouder po ruznejch forech a hlavne, nejdriv musim postavit motor, ne kterej to prijde, ten co mam ted v kabru bude"zkusebni" kam az se da zajit, ale proste potrebuju mit jeden v zaloze, abych ho pak jen prehodil a jezdil, motor-darce uz je rozebranej, ted se dela hlava, je na tlakovani a vareni a pak az se udela, tak se vrhnu na spodek a uvidime, nicmene nejdrich chci dodelat lak a kola, pak interier a az potom kompik, na ten je porat casu dost me relativne staci i to jak to jede ted, ale proste to musi delat tsss tsss