Kam zapojit sekvenční výstup pro směrová světla

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Chosse
Kontaktovat uživatele:

Kam zapojit sekvenční výstup pro směrová světla

Příspěvek od Chosse »

Ahoj kluci,namontoval jsem centrál a zamrzl jsem až u zapojení blinkrů.Funguje mi to jak má ale má to buď výstupy pro pravou a levou stranu s diodama a nebo ten sekvenční výstup... Tak jsem ty s těma diodama ucvakl ať netáhnu dva dráty a nechal tam ten sekvenční... Ale teď nevím kam příjde zapojit... Mám ho táhnout ke spínači varovných světel a nebo až k přerušovači ? Pokud nikdo neporadí tak ty ucvaklý napojím a natáhnu k tomu spínači ( nechce se mi s tím drbat ) :roll:
Není třeba...

Matttýsek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam zapojit sekvenční výstup pro směrová světla

Příspěvek od Matttýsek »

Napoj to na vývody u spínače varovných, ale oddělil bych jednotlivé větve diodama. Protože alarm má jinou frekvenci blikání než přerušovač a jednotka sama pošle impulz do světel. A přerušovač potřebuje napětí pořád.
www.repres.eu - autoalarmy, tažné, pin, km, diag., opravy přístrojovek, gps monitoring atd.

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Čau,dle schématu jsem zjistil po dlouhém pátrání,že sekvenční výstup jde asi až k přerušovači.Takže jsem ho ucvakl a napojil vývody na blinkry, který jsou už z řídící jednotky přes diody a jdou k vypínači výstrahy na levou a pravou stranu zvlášť... Šlo jen o to táhnout jeden kabel a né dva... Tak jsou tam dva :mavani:
Není třeba...

Matttýsek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matttýsek »

A měřil jsi tu sekvenci co dělá když aktivuješ a deaktivuješ alarm?
www.repres.eu - autoalarmy, tažné, pin, km, diag., opravy přístrojovek, gps monitoring atd.

Chosse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chosse »

Nee,nechtělo se mi s tím otravovat.Ale mělo by z tama jít 300 mA a přdpokládám, že v intervalech jako to jde do těch dvou kabelů k vypínači výstrahy... :wink:
Není třeba...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“